Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu müze gün sayıyor

Bu müze gün sayıyor

Konak Belediyesi kente kazandırdığı butik müzelerden bir tanesi de Radyo ve Demokrasi Müzesi. Hazırlıkları son aşamaya gelen müzenin açılması için gün sayılıyor. Basmane Semti’nde bulunan Arkeopark’ın karşısındaki Sarmaşıklı Ev’i restore ederek Radyo ve Demokrasi Müzesi olarak İzmirlinin hizmetine sunmaya hazırlanan Konak Belediyesi, hummalı çalışmanın son aşamasına geldi. Eylül ayında açılması planlanan müzenin sadece iç dekorasyonu kaldı.

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 09:40
İZMİR- İç Mimar Esra Acar ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, düzenlenen toplantıda Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a müzenin içerik ve tasarımıyla ilgili brifing verdi.
Çalışmaları yakından takip eden Başkan Tartan, her detay üzerinde titizlikle durdu. Türkiye’de bir ilke daha imza attıklarını belirten Başkan Tartan, “Bu müze hem Türkiye’ye hem de dünyaya örnek bir çalışma olacak. Alanlarında uzman kişiler titizlikle çalışıyor. Çok yakında müzemizin açılışını İzmirlilerle birlikte yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.