Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucada CHP'liler bir araya geldi!

Bucada CHP'liler bir araya geldi!

CHP'li Kadınların düzenlediği sabah kahvaltısı Kaynaklar Köyü'nde yapıldı. CHP PM eski Üyesi Mehmet Süne'nin de katıldığı kahvaltılı etkinlikte çok sayıda partili bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 05.06.2013 - 12:41
İZMİR - Sabah erken saatlerde başlayan kahvaltıya CHP PM eski Üyesi Mehmet Süne ile birlikte, aralarında CHP Buca eski ilçe başkanları Selim Bozdağ, Tuncay Taştan, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile İl Genel Meclis Üyesi Umut Orkun Uğraş'ın da bulunduğu kalabalık bir partili grubu katıldı.Büyük çoşku içerisinde geçen etkinlikte ülke siyasi gündemine ve yaklaşan yerel seçimlere dair fikir alışverişi yapıldı.

"Çok Çalışıp CHP’yi Önce Tekrar Yerel de Sonrada Genel de İktidar Yapmalıyız"

Buca CHP'ye gönül verenler partilileri bir araya getiren kahvaltılı buluşmada ayrıca üniversiteli öğrenciler de yer aldı. Gençlere büyük önem verdiklerini belirten CHP Pm eski Üyesi Mehmet Süne, son günlerde yaşadıklarımızda gördüğümüz gibi gençlerimiz ülkenin kötü gidişatına dur demeye hazırdırlar. Biz dün olduğu gibi gençlerimize güveniyoruz. Bizim siyasetimizde de yaşam kültürümüzde güzel olan her şeyde varız. Bizler hep sevgiden, dostluktan, hoşgörüden ve dayanışmadan yana olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bugün burada bu inançla elele veriyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği birlik olmalıyız. CHP saflarında kenetlenmeliyiz. Önümüzde çok önemli seçimler var. Ülkemizin ve çocuklarımız geleceği için çok çalışmalıyız ve önce yerelde sonrada genelde CHP'nin yani halkın iktidarını kurmak için omuz omuza vermeliyiz” diyerek konuşmasını bitirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.