Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Burak Yıldırım'ın arkadaşları: Anneler gününde bir anne daha ağladı

Burak Yıldırım'ın arkadaşları: Anneler gününde bir anne daha ağladı

Sosyal medyadan örgütlenen Fenerbahçe taraftarları, Burak Yıldırım’ın öldürüldüğü Edirnekapı metrobüs durağında buluştu. Fenerbahçeli taraftarlar, "Anneler gününde bir anne daha ağladı." diyerek futbolda şiddeti lanetledi. Fenerbahçe...

  • Ege Postası
  • 13.05.2013 - 14:14
Sosyal medyadan örgütlenen Fenerbahçe taraftarları, Burak Yıldırım’ın öldürüldüğü Edirnekapı metrobüs durağında buluştu. Fenerbahçeli taraftarlar, "Anneler gününde bir anne daha ağladı." diyerek futbolda şiddeti lanetledi.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı dönüşünde Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında bıçaklı saldırıya uğrayan Burak Yıldırım’ın ölümü, büyük tepki topladı. Sosyal medyada toplanan sarı lacivertli taraftarlar, Yıldırım’ın öldürüldüğü metrobüs durağında buluştu.
Hayatını kaybeden Burak Yıldırım’ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirten Mehmet Öztürk, yaşananların çok acı olduğunu aktararak, “Anneler gününde bir ana daha ağladı. Çok yazık!” dedi.

“Üzerimizde taşıdığımız formamız kimliğimiz ise eğer, insanlar karşısındakinin kimliğine saygı duymak zorunda.” diyen Nurbahar Fener de, “Biz hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız ve Türk bayrağını taşıyoruz. İnsanlar birbirine zarar vermeden fairplay kuralları içerisinde davranmalı. Anneler gününde ölen Fenerbahçelinin ailesine çok kötü bir hediye verdiler.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.