Dolar 34,1331
%-0.01
Euro 38,1116
%0.52
Altın 2.903,500
%0.63
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Balçova’da örnek proje

CHP Balçova’da örnek proje

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelinde uyguladığı Parti Okulu’nda hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri Balçova’da aralıksız devam ediyor. Parti Okulu’nu bitiren Güneş Grubu “El Ele” adını verdikleri proje ile 2 üniversite öğrencisine burs sağlamayı hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 16:04
İZMİR -CHP Parti Okulu’na Balçova’dan katılan ekiplerin çalışmaları göz dolduruyor. Balçova İlçesi’nde verilen eğitimin ikinci etabında Eğitmen İlhan Akaltun ve proje danışmanı Nurhan Yanya ile tamamlayan Selahattin Yıldız, Zeynep Özcan, Fahriye Şar, Seda Kaygısız, Nilgün Suseven ve Necla Savaş’tan oluşan Güneş Grubu ”El Ele” adını verdikleri çalışma ile atıkların (cam, gazete, kağıt) geri dönüşümünü sağlayarak iki üniversite öğrencisine yıl boyunca burs sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda Balçova’da kapı kapı dolaşan grup üyeleri yaptıkları görüşmelerde atıkların toplanması konusunda tam destek aldı. Grup üyeleri atık dönüşümlü burs projelerinin hayata geçirmekten hem doğa adına hem de öğrenciler adına mutluluk duyduklarını ifade ediyor.
Grup sözcüsü Selahattin Yıldız, projelerinin başarıya ulaşması için herkesi destek olmaya davet ederek, “Bu projemizin ikinci ayağında toplayacağımız, roman, hikaye, kitap, dergi, ansiklopediler ile İlçe Başkanlığımızın belirleyeceği bir köyümüzde “Kardeş Köyle Buluşma” adlı ek projemiz ile kitaplık kurmayı hedefliyoruz. Bu konuda bize destek olan ve olacak kişilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Hedef İl geneline yaymak

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ise, parti okuluna katılan ekiplerinin başarı çalışmalar yaptığını belirterek, “Hayata geçen çalışmalar hem insan, hem doğa dostu projeler. Hedefimiz Balçova’mızdan başlayan bu projeleri diğer ilçe ve illerde de uygulanabilir hale getirmek. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız tüm kesimlere ulaşarak sorunların çözümüne yardımcı olmak” diye konuştu.

Grubun proje danışmanı olan Nurhan Yanya ise temel hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak projelerinde doğa ve insan sevgisini ön planda tutarak hangi inanç ve görüşe sahip olursa olsun tüm kesimlerle kucaklaşmak olduğunu dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.