Dolar 34,1331
%-0.01
Euro 38,1116
%0.52
Altın 2.903,500
%0.63
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı 'Hoş Geldin Bebek' turunda

CHP Bayraklı 'Hoş Geldin Bebek' turunda

CHP Bayraklı'da işi sıkı tutuyor. 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında partililer yeni doğmuş bebekleri olan aileleri yalnız bırakmıyor.

  • Ege Postası
  • 31.01.2013 - 10:41
EGE POSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi üye temel eğitim   kapsamında partililerin üretmiş olduğu  Hoş geldin Bebek projesi adı altında Alpaslan ve Onur mahallelerinde yeni doğmuş bebekleri olan evleri ziyaret ederek  bebeklere hediye veren partililer ailelerle sohbet etti. Sıcak ortamda geçen ziyaretlerde aileler partililere teşekkür etti. Chp parti üyelerinin imece usulü ile gerçekleştirdiği projede yeni Bayraklı’da yeni doğum yapmış ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip ziyaretlerde bulundular. Chp Bayraklı üyeleri yepyeni bir sosyal sorumluluk projesiyle vatandaşına dost ve sıcak sevgi elini uzatıyor. Bayraklı’da,aramıza hoş geldin bebek’ projesini başlatan partililer Alpaslan ve Onur mahallesinde yeni doğan bebekleri ziyaret eden Chp’liler  yeni doğum yapmış ailelerle sohbet etti. Aileler ile hoş sohbet ederek samimiyet kuran partililer Grup üyeleri tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Aile Sigortası Programı hakkında ve sosyal devlet anlayışı hakkında bilgiler sundu.

 Ziyaretlerde partililerin yanında götürmüş olduğu ebe hemşire bebekleri muayene ederek, gelişimleri ve sağlığı ile ilgili kontrol edip,anneye bebek bakımı ve anne sağlığı ile ilgili pratik bilgiler verdi.Ziyaret edilen  aileler ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve tekrar görüşmek istediklerini , hediyeler içinde partililere çok teşekkür ettiler.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.