Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday adayı ARSLAN’ın esnaf ziyaretleri

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday adayı ARSLAN’ın esnaf ziyaretleri

Yerel seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam eden CHP Çiğli Belediye başkan aday adaylarından inşaat mühendisi Hasan ARSLAN muhtar ziyaretleri, stö. ve dernekler ziyaretinden sonra bu defada çarşı içerisinden başlayarak esnaf ziyaretleri ile çalışmalarına devam etmektedir. Esnafların ve çarşı içerisinde karşılaştığı vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan ve kucaklaşan deneyimli siyasetçi bu ziyaretlerin sadece seçim dönemi ile sınırlı kalmayacağını aday gösterilmesi halinde seçimi ezici bir üstünlükle kazanarak belediye başkanlığı koltuğuna oturduğundada bu ziyaretlerin periyodik olarak devam edeceğini beyan ederek gazetemize şu açıklamada bulunmuştur.

  • Ege Postası
  • 01.11.2013 - 12:00
İZMİR- “ Ben yıllardır Çiğlide yaşıyorum, Çiğlide ikamet ediyorum,iş yerim Çiğlidedir, esnaf bize bizde esnafa yabancı değiliz, hemen hemen bütün esnafı tanıyorum onlarda beni tanıyor. Bizi izleyen basın mensuplarıda buna şahitlik yapmaktadır, tüm Çiğlili benim göreve gelmemi bekliyor. Bu nedenle bizde adım adım sokak sokak Çiğliyi geziyoruz, hem adaylığımız hemde partimiz adına olumlu çalışmalar yaparak genel merkezin bizi aday göstermesini bekliyoruz. Gelelimki Çiğliye hizmet verelim ultra bir seviyeye yükseltelim, belediyecilik benim mesleğimle bağlantılıdır ben inşaat mühendisi olmam nedeni ile bu işe yabancı değilim. İnsanların bana olan teveccühleride beni memnun ediyor. Biz geldiğimizde Çiğlinin layık olduğu ancak yapılmayanları yapmak için yola çıktık. 

PROJELERİMİZ HAZIR

Biz öncelikle esnafımızın sıkışıp kaldığı çarşımızı büyüteceğiz. Çiğlide kent meydanı oluşturacağız, köy içi olarak tabir edilen bölgeye doğru kaydıracağız burada yeni kent imar planını devreye sokarak olmayan Çiğli çarşımızı orada hizmete sokacağız. Otoparklarımız, sosyal tesislerimiz, yeşil alan parklarımız olacak, dışarıdan gelenler Çiğliye gıpda ile bakacak, geçmişte hizmeti geçen ve mevcut belediye başkanlarımızada hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ama yapılmayanları yapmak için biz göreve talibiz, mesleğimin gereğini yaparak geldiğimde Çiğliyi değiştirip dönüştüreceğim. Ben mühendis gözüyle bakıyorum,görülmeyenleri görmeye çalışıyorum.

Çiğlide esnafın en büyük sıkıntılarının başında, müşterilerin Çiğlide durmayıp, Çiğliden alış veriş yapmamasıdır. Çiğlinin tüm mahallelerinden Karşıyakaya minibüsler vardır, Çiğlide aradiğinı bulamayan hatta hatta 1-2 saat oturup dinlenmek istediğinde Çiğlide aradığını sosyal imkanı bulamayanlar direk karşıyakaya gidiyor alış verişini yapıyor birazda oturup dinlenip Çiğliye dönüyor. Yani Çiğli esnafı Çiğli halkının gelirinden yoksun, bir anlamda Çiğli halkı parasını dışarıya akıtıyor. Esnaf bu derdini bize anlatıyor. Biz Çiğlimizi değiştirip dönüştürürsek , Çiğlide yeni bir çarşı oluşturursak ve çiğlide yeterli sosyal tesis kurarsak inanın Çiğli halkı alışverişini buradan yapacak 1-2 saat oturacak ve evine dönecektir. Hedefimiz budur, çalışmalarımız bu yöndedir. Projelerimizi şimdi kısmen açıklıyoruz ama adaylığımız kesinleştiğinde detaylı olarak açıklamalarda bulunacağız,halkımızın ve esnafımızın bize olan güvenine teşekkür ediyoruz “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.