Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 8 ilçe alarmı!

CHP İzmir'de 8 ilçe alarmı!

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve il yönetimi, kaybedilen 8 ilçenin özellikle kısal bölgelerinde üye harekatı başlatıyor. Öte yandan Güven, il yönetim kurulu toplantılarını ilçelere taşıma kararı maldı. İlk durak Menemen. Güven yönetim toplantılarını ilçelere taşıma kararı aldı

  • Ege Postası
  • 11.11.2016 - 13:35

EGE POSTASI- CHP İzmir'de yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeye yönelik özel çalışmalar sürüyor.Geçtiğimiz aylarda il yönetimi içinde 8 ilçe için özel ekipler kurulmuştu.


İl Başkanı Asuman Ali Güven,  yerel seçimlerde kaybedilen Aliağa, Kınık, Menderes, Torbalı, Ödemiş, Kiraz, Selçuk ve Kemalpaşa'ya yönelik iki farklı  çalışmanın startını verdi. 

ÜYE HAREKATI
Güven ve il yönetimi,  kaybedilen 8 ilçenin özellikle kırsal bölgelerinde 'üye harekatı' başlatıyor. İl yönetimi, ilçe örgütleriyle birlikte yapacağı çalışmalar sonucunda 8 ilçede üye sayısının az olduğu kırsal mahallelerde partiye nitelikli üye kazandıracak.  Seçim sürecinde aktif olarak çalışabilecek isimlere 'altıok' rozeti takılacak. Kırsalda yapılacak olan üye harekatıyla vatandaşla-parti arasındaki bağ kuvvetlendirilecek. 

KOMŞU DESTEĞİ
Kaybedilen 8 ilçeye yönelik ikinci bir çalışmada 'Komşu desteği' olacak. 8 ilçeye komşu ilçelerin CHP’li belediye başkanları  bu ilçelerde çalışmalar yapacak. Belediye başkanları ve meclis üyeleri kaybedilen ilçelerde etkinliklerde yer alacak.

YÖNETİM İLÇELERE TAŞINIYOR
Öte yandan İl Başkanı Güven, il yönetim kurulu toplantılarını birer hafta atlayarak ilçelerde yapma kararı aldı. Güven ve yönetimi önümüzdeki hafta il yönetim kurulu toplantısını Menemen'de yapacak. Toplantıda Menemen İlçe Yönetimi de hazır olacak. Toplantı sonrasında da hepbirlikte yemek yenecek. Güven, bu çalışmayla il ve ilçe yönetimleri arasında kaynaşma sağlayacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.