Dolar 34,1638
%0
Euro 38,1701
%0.01
Altın 2.923,900
%0.13
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de sürpriz istifa!

CHP İzmir'de sürpriz istifa!

CHP İzmir il yöneticisi Mustafa Sevinç istifa etti. İşlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Sevinç’in istifasında Menemen Belediye Başkan Tahir Şahin’in etkili olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 22:22
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de sürpriz bir istifa yaşandı. İl yöneticisi Mustafa Sevinç istifa etti. Sevinç, il yönetim kurulu toplantısında işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini söyledi. Sevinç’in istifası il yönetimince kabul edilirken, il yedek yönetim kurulu listesinden Bahattin Özdemir, Sevinç’in yerine il asil yönetim kurulu üyesi oldu.

ŞAHİN ETKİLİ OLDU
Sevinç’in istifasında Menemen Belediye Başkan Tahir Şahin’in etkili olduğu öğrenildi. Şahin’in, 2014 seçimleri sonrası belediyede yeniden Sevinç’le birlikte çalışmak istediği öğrenildi. Sevinç'in de bu doğrultuda istifa ettiği öne sürüldü. Şahin’in Sevinç için İl Başkanı Engin’le telefon görüşmesi yaptığı da öğrenildi. Şahin’in aday gösterilip yeniden belediye başkanlığına seçilmesi halinde Sevinç'in meclis üyeliğinin devam etmesine ve başkan yardımcısı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İl yöneticilerinin Sevinç’i istifa etmemesi için uzun süre ikna etmeye çalıştıkları da öğrenildi.

Sevinç’in partinin ve YSK'nın açıkladığı istifa tarihlerinde  istifa etmemesinin meclis üyeliğine engel teşkil edebileceği bu durumun kendisine il yöneticileri tarafından hatırlatıldığı belirtildi.

İl yönetiminde Nurcan Adıgüzel ve Züheyla Bingöl'ün isimleride belediye meclis üyeliği için istifa edecekler arasında uzun süre geçmiş ancak ikili istifa etmekten vazgeçmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.