Dolar 34,1724
%0.03
Euro 38,1668
%0
Altın 2.914,500
%-0.2
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'yla görüşeceğimiz haberleri...

Kılıçdaroğlu'yla görüşeceğimiz haberleri...

Aziz Kocaoğlu'na yakın isimler olarak anılan 4 vekilden ortak bir yazılı açıklama geldi. Alaattin yüksel, oğuz Oyan, Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven yazılı bir açıklamayla Kocaoğlu için Kılıçdaroğlu' yla görüşecekleri yönündeki haberleri yalanladı

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 15:49
İZMİR- CHP'li vekiller arasındaki çatlak derinleşiyor. Büyükşehir adayının kim olacağına dair kavgada Aziz Kocaoğlu yanında olanlar ve karşısında olanlar şekilde ikiye ayrıldıklarına dair yorumlara neden olan tartışmada birlikte hareket eden 4 vekilden ortak bir açıklama geldi. Kocaoğlu'na açık destek veren Alaattin yüksel, Oğuz Oyan, Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven ortak yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi. 
ZORUNLU AÇIKLAMA

Daha önceki açıklamalarımızda belirttiğimiz gibi, İzmir İl Başkanı, Milletvekilleri, Parti Meclisi Üyeleri hep birlikte 5 kişilik Seçim Komisyonu ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıda İzmir’in tüm belediye başkan adaylarının belirleme yöntemini tam bir mutabakatla saptadık.
Bu konuda görüşlerimizi açıklamamız bilinmesine rağmen, bizden bilgi ve görüş almaksızın hazırlanan metinlerle;  “Vekillerden, vekillere misilleme” başlığı altında “Kocaoğlu’nu yıpratmaya çalışıyorlar. Yola onunla devam etmeliyiz” demek üzere “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşeceğimiz” yönünde haberler çıkmaktadır.
CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili ABD ziyaretindeki açıklamaları ortadayken, bu tip haberlerin “neye hizmet etmek üzere” hazırlandığını İzmir kamuoyunun takdirine sunarız.
Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan “haber”de ifade edilen bilgilerin “yanlışlığına” özellikle bir kez daha dikkat çeker; “halkın doğru bilgilenme hakkını kötüye kullandığını” düşündüğümüz  söz konusu gazetenin “manşet oyunları”na alet olmayacağımızı  önemle duyurmak isteriz.
Gazete adını verdiği dört milletvekilinden görüş almaksızın, kendi ürettiği dedikoduyu, haber gibi sunarak manşete taşımıştır. Bu gazetecilik ayıbını kınıyoruz ve bizlerden özür dilenmesini bekliyoruz.
Saygılarımızla..
 
OĞUZ OYAN                                  HÜLYA GÜVEN     
CHP PM Üyesi-İzmir Milletvekili       CHP PM Üyesi-İzmir Milletvekili  

                    ALAATTİN YÜKSEL
                    CHP PM Üyesi-İzmir Milletvekili  
                                                                     
                 
                      MUSTAFA MOROĞLU
                     CHP YDK Üyesi -İzmir Milletvekili

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.