Dolar 34,1741
%0.03
Euro 38,1473
%-0.05
Altın 2.913,890
%-0.22
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Mehmet Süne çalışmalarına hız verdi

CHP’li Mehmet Süne çalışmalarına hız verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, çalışma ofisinde kendisini ziyaret eden partilileri ve Bucalı hemşerileri ile bir araya gelerek, onların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyip, yerel seçim çalışmaları ile projelerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 11:51
İZMİR-  Vatandaşlardan Gelen Talepleri Dinliyor
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Mehmet Süne, bir taraftan yerel seçim ziyaretleri kapsamında partisinin kadın, gençlik kolları üyeleri ile geçmişte çeşitli görevlerde bulunmuş partilileriyle bir araya gelip çalışmalarını yürütürken diğer taraftan da Bucalı hemşerileriyle bir araya gelerek ilçeye dair sorunları, istek ve önerileri hakkında bilgiler alırken, hazırladığı projeleri paylaşıyor. Süne, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı da aday adaylık sürecine ilişkin dair önemli açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmiyor.


Tüm Sıkıntıları Çözeceğiz
CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, partisinin üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda, ‘Göreve geldiğimizde Buca halkımızı ve toplumumuzu oluşturan paydaşları olabildiğince karar süreçlerine katarak, halkla iç içe ve halkla berber, halkımızdan güç alarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz’ sözünü verdi. Mahalle toplantıları, demokratik kitli örgütleri ziyaretleri, hemşericilik dernekleri, öğrenci birlikleri, sendikalar başta olmak üzere farklı toplumsal kesimlerin üye ve temsilcileriyle çalışmalarını sürdürdüğü belirten Süne, ‘Projelerimizi ve neler yapabileceğimizi aktardığımız tüm paydaşlara ve halkımıza ‘sizlerin düşüncesi, görüş ve önerisi nedir'’ diye sorup onların fikir ve görüşlerini alarak çalışmalarımızı genişletiyoruz. Biz bu yaptıklarımızla bugüne kadar sözde kalmış işlere işlevsellik kazandırarak Buca’da yerel demokrasiyi katılımcı demokrasi ile güçlendirmek istiyoruz. Hedefimizin Buca’da tüm sıkıntıları birinci ağızdan dinleyip en kısa zamanda kalıcı bir şekilde çözmektir. Göreve geldiğimizde bunu da başaracağız. Çünkü biz Bucamızı ve Buca halkımızı çok seviyoruz’ değerlendirmesinde bulundu.


Güzel Günlere Yürüyeceğiz
Bucalı hemşerilerine sandığa gidip iradelerini oya çevirmeleri çağrısında da bulunan CHP’li Süne şu görüşleri dile getirdi:
‘Şuan da genel iktidarda Cumhuriyetin kazanımları birer birer karartmayı hedefleyen bir iktidar var. Bu seçimin Cumhuriyete sahip çıkmamız için ve de AKP karanlığına okkalı bir şamar atmak için önemli bir fırsat olduğunu asla aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu nedenle İzmir’imizin, Bucamızın ve de ülkemizin tüm aydınlık yüzlü vatandaşları olarak 30 Martta mutlaka sandığa gitmeli ve irademizi oyumuza yansıtmalıyız. Ben eminim ki sizlerin desteğiyle ve el ele vererek güzel günlere yürüyeceğiz. CHP Buca’da da İzmir’de ülke genelinde de önce yerel seçimi ardından da genel seçimi açık ara farkla kazanacaktır’ dedi.

Buca Bizimle Çok Farklı Olacak
Konuşmasının devamında hemşerilerine projeleri hakkında bilgiler vermeyi de ihmal etmeyen Süne, ‘Bizim hedefimiz kavgalardan, sorunlardan uzak, herkesin örnek gösterdiği ve ziyaret etmek istediği bir Buca yaratmaktır. Bucamıza çağdaş, modern ve daha yaşanabilir bir kent kimliği kazandırmak için hazırladığımız prestij projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bu projelerimizle Bucamızı eğitimde, sağlıkta, kültür ve sanatta bölgenin cazibe merkezi haline getireceğiz. Buca ilçesinde kentsel dönüşümün rantsal dönüşüme dönüşmesine asla izin vermeyeceğiz. Yerinde kentsel dönüşüm projeleri ve kent estetiğini koruma projelerimizle çığır açacağız. Üniversiteli kardeşlerimizin, yavrularımızın tüm sorunları el atacak ve çözeceğiz. Beş yıldızlı otel konseptinde üniversite öğrenci yurdu ile üniversite öğrencilerimizin boş zamanlarını geçirecekleri tesislerin olacağı merkezler yapacağız. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak tüm projelerimizi kararlılıkla hayata geçirip daha modern daha çağdaş bir kent yaratacağız. Çalışmalarımızla Bucalı hemşerilerimizin yüzü hep gülecek. Buca ilçesi herkesin imrendiği ve örnek gösterdiği bir ilçe haline dönüşecek’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.