Dolar 34,1724
%0.03
Euro 38,1668
%0
Altın 2.914,500
%-0.2
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Değirmeci'yi komisyona dahil edin

Değirmeci'yi komisyona dahil edin

İzmir İl Genel Meclisi aralık ayı olağan toplantılarının ikinci birleşiminde gündem dışı söz alarak konuşan CHP Grup Başkanvekili Doğan Albayrak, “Kurulup kurulmadığını bilmediğimiz Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu nihayet kurulmuş. Kimlerden oluştuğunu Meclis Başkanı Serdar Değirmenci’den öğrendiğimiz komisyonun yaptığı işler de sır gibi saklanıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2013 - 15:24

İZMİR - İzmir dışındaki diğer illerin ilgili internet sitelerinde bu komisyonun yaptığı çalışmaları açıklandığını söyleyen Grup Başkanvekili Albayrak, komisyonda seçilmişlerinde olması gerektiğini belirtti.

CHP Grup Başkanvekili Doğan Albayrak, “İl Özel İdaresinin karar organı İl Genel Meclisidir. Kararları biz seçilmişler alıyoruz ancak bu komisyonda temsil hakkımız yok. Keşke yasa hazırlanırken İl Genel Meclisi Başkanlarının da komisyonda olması zorunlu hale getirilseydi” dedi.

Albayrak, “İzmir Valisi komisyonu yenileme, sayısını azaltma ya da genişletme hakkına sahip. Buradan İzmir Valisi Sayın Mustafa Toprak’a sesleniyorum. Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonuna seçilmişleri temsilen İl Gene Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci’yi de dahil edin” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.