Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlarlı gençler yarın sandık başında; Ayça Gülenç'ten gövde gösterisi

CHP Karabağlarlı gençler yarın sandık başında; Ayça Gülenç'ten gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Gençlik Kolları Başkan Adayı Ayça Gülenç, Karabağlar'ın partili genç üyeleriyle bir araya geldi,

  • Ege Postası
  • 10.08.2024 - 12:11
  • Güncelleme: 10.08.2024 - 12:26

EGE POSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde gençlik kolları kongreleri tüm hızıyla sürüyor.

CHP Karabağlar Gençlik Kolları Başkan Adayı Ayça Gülenç ise yarın kongre öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gülenç, Karabağlar'ın partili genç üyeleriyle bir araya geldi. Gülenç, gençlerin talep ve önerilerini dinlerken, yol haritasını anlattı.

"GENÇ NEFERLERİN SESİ OLACAĞIM"

"Karabağlar'da genç çoğunluğun bugün sadece seçim öncesi değil seçim sonrasıda birlikten kuvvet doğar ilkesiyle, artık az değiliz çoğuz yarın daha da çok olacağız" diyerek yola çıktığını vurgulayan Gülenç, "Karabağlar’da genç neferin sesi olacağıma söz verdim. Bir umudum var. Bu ilçede gençliğin sesinin daha gür çıkarıcağıma, bu ilçede gençliğin ümidini siyasetteki umudunu yeşerteceğime söz veriyorum. Bunu bu partide partinin bayrak asanlarıyla kapı kapı gezenleriyle gecesini gündüzüne katanlarla haksızlığa karşı omuz omuza kol kola mücadele ettiğimiz partimin temelini oluşturan emektarlarıyla başaracağım.” dedi

KAZANAN CHP OLACAK

Gülenç: “Hiçbir zaman bireysel çıkarlar doğrultusunda ilerlemedim 'Karabağlar'da Biz Varız' diyerek hiçbir partili yoldaşımı kayırmadım, kazanan her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'dir diyerek bu yarışta hiçbir rakibime olumsuz düşünceyle yaklaşmadım. Aynı hassasiyeti de bekledim. Bu partide hiçbir zaman öz çıkarlarım doğrultusunda ittifaklar kurmadım kapalı kapılar ardında siyaset yapmadım, alnımızın akıyla girdiğimiz seçimde dostluğun kardeşliğin kazanmasını temenni ettim, etmeyede devam ediyorum. Tekrar dile getiriyorum sonuç ne olursa olsun kazanan Karabağlar'da da İzmir'de de Türkiye'de de olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.” dedi. 

Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olan 23 yaşındaki Gülenç, kadın meclislerinde 5 yıldır farklı şehirlerde kadınların haklı mücadelesinde ortak olduğunu aynı zamanda derneklerde çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

BEYAZ DAVET!

Gülenç aynı zaman da yarın yapılacak seçimde tüm genç arkadaşları BEYAZ listeye destek olmaya davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.