Dolar 34,2503
%0.03
Euro 37,5865
%-0.12
Altın 2.921,510
%0
Bist-100 9.110,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Kılıç: 2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak

CHP'li Kılıç: 2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak

CHP İzmir milletvekili adayları Avukat Sevda Erdan Kılıç ile Hüseyin Sezer, CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve partililerle, Güzelbahçe'de seçim çalışmalarına katıldı. Kılıç, bir standta yufka açtı, Sezer ise gözlemeleri pişirdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP İzmir Milletvekili adayları Kılıç ve Sezer ile PM Üyesi Yüksel, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti, CHP'nin programını anlattı. Kılıç, “2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak. CHP iktidara yürüyor” dedi. Kılıç: 2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak

  • Ege Postası
  • 28.10.2015 - 10:40
TÜRKİYE'NİN GENÇLERİNE GÜVENİYORUZ
İlçe ilçe dolaşıp, günün geç saatlerine kadar partisinin halka dokunan projelerini anlatan milletvekili adayları Kılıç ve Sezer, vatandaşlardan da büyük destek gördü. CHP PM Üyesi Yüksel'in de eşlik ettiği seçim çalışmalarının bir durağı da Güzelbahçe pazaryeri oldu.  Gözleme yapılan bir standta, emekçi kadınlarla biraraya gelip sohbet eden Kılıç, yufka açarak, kadınlara eşlik etti. Milletvekili adayı Sezer ise gözlemeleri pişerek, kadınlara yardımcı oldu. CHP'nin projelerinin umut olduğunu belirten Kılıç, ülke gündemindeki acı ve karanlık olaylar nedeniyle halkın güvensizlik ortamı içinde olduğunu, alım gücünün azaldığını söyledi, “Ülke kan gölüne dönmüş, ekonomi kan ağlıyor. Halk can güvenliğinden endişeli, korku duvarları her gün daha da büyüyor. Gençler işsizlikten kırılıyor. 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli. Ülkeyi her geçen gün bilinmezliğe sürükleyen AKP hükümetinden ülkeyi kurtarmalıyız. Seçim bildirgemizi gençlere adadık, onlar için projeler ürettik. Türkiye'nin geleceğine, gençlerine güveniyoruz. 2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak. CHP iktidara yürüyor” diye konuştu.
 

MUTSUZLUKLAR ÜLKESİ OLDUK
İşçi, köylü, memur ve esnafın zor şartlar altında geçimlerini sürdürmeye çalıştığını belirten Kılıç, vatandaşların geçim mücadelesi verdiğini söyledi. Ekonomideki düşüşün, gelir azlığının semt pazarlarını da vurduğuna değinen Kılıç, “Pazaryerlerinde satılan ürünler, vatandaşların alım gücünün düşüklüğü nedeniyle tezgahlarda bekliyor. Pazarcılar dertli, vatandaş dertli, sıkıntılı, mutsuzlar ülkesi olduk. Esnafın sorunu CHP iktidarında sona erecek. Toplumun her kesimini rahatlatacak projelerimiz hazır. Sizlerden 1 Kasım’da CHP’yi tek başına iktidara getirmenizi istiyoruz” diye konuştu.
 
CHP PM Üyesi Yüksel, Kılıç ve Sezer ile birlikte  pazarcı esnafı, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşlar da CHP'li vekil adaylarından, 2 Kasım'da iktidar olmalarını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.