Dolar 32,6701
%0.08
Euro 35,1349
%0.13
Altın 2.447,080
%-0.03
Bist-100 10.343,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Susam'dan Almanya'da 'İzmir'in kavakları'

CHP'li Susam'dan Almanya'da "İzmir'in kavakları"

​İzmir Milletvekilleri AK Partili Aydın Şengül ile CHP’li Mehmet Ali Susam Almanya’da yemekte bir araya geldi. Susam, İzmir’in Kavakları türküsünü söylerken, “sesi güzelmiş” dedirtti. Başta Şengül olmak üzere yemekte bulunanlar Susam’a eşlik etmekten geri kalmadı.

  • Ege Postası
  • 25.09.2014 - 14:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – İzmir’de siyasiler arasında  yükselen tansiyon Almanya’da bir nebze olsa da düştü. Siyaset arenasında zaman zaman karşı karşıya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam aynı masada eğlendi. TBMM’nin Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar ve Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu incelemelerde bulunmak üzere Almanya’ya gitti. Hamburg’da akşam yemeğinde bir araya gelen komisyon üyeleri gönüllerince eğlendi.

SUSAM’DAN İZMİR’İN KAVAKLARI
Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Üyesi CHP Milletvekili Susam, yemekli toplantıda türkü söyledi. İzmir’in Kavakları türküsünü seslendiren Susam’a yanında bulunan  İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi AK Partili Şengül de zaman zaman eşlik etti. Susam’ın türkü söylerken fotoğrafını, toplantıda bulunan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun “Sanayi Komisyonu’nun abi Mehmet Ali Susam döktürüyor” diyerek paylaştı. AK Partili Şengül de, Ercoşkun’un fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.