Dolar 34,1249
%-0.03
Euro 38,1176
%0.53
Altın 2.911,340
%0.9
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ve AK Parti hafta sonu kuzeye çıkarma yapacak!

CHP ve AK Parti hafta sonu kuzeye çıkarma yapacak!

Saha çalışmalarına hız veren AK Parti ve CHP cumartesi günü kuzey de pişti olacak.AK Parti İzmir Teşkilatı Bakan Binali Yıldırım'ında katılımıyla Bergama'da 'karınca modeli' çalışmasını uygulayacak. CHP İzmir örgütü ise Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan'ın katılımıyla Kınık'ta 7 ayrı grup halinde vatandaşla bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 16:57
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere 1 yıldan az bir zaman kalması nedeniyle saha çalışmalarına hız veren CHP ve AK Parti’nin hafta sonundaki istikameti kuzey olacak.

YILDIRIM KOZAK YAYLASI’NA ÇIKACAK

AK Parti İzmir Teşkilatı "Karınca Modeli”nin startını verdiği Bergama’ya bu kez Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’la birlikte gidecek. Cumartesi günü sabah STK’lar ve muhtarlala yapılacak olan kahvaltıyla başlayacak programda AK Parti İzmir Milletvekilleri, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları da hazır bulunacak. Bergama’da en önemli durak Kozak Yaylası olacak. Geçtiğimiz günlerde Kozak Yaylası’na çıkarma yapan ve vatandaşla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na adeta kontra yapacak olan AK Parti Teşkilatı ismi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için anılan Bakan Yıldırım’ı vatandaşla buluşturacak.

CHP’NİN KINIK ÇIKARMASINA DOKUZCAN DA KATILACAK

CHP İzmir İl Örgütü’nün durağı ise Kınık olacak. Yaz aylarında startını verdiği kırsal alan çalışmalarını ara verdikten sonra geçtiğimiz ay Bayındır, Tire ve Ödemiş'le tekrar başlatan CHP İzmir cumartesi günü Kınık’ta vatandaşla bir araya gelecek. Milletvekilleri, PM Üyeleri, kadın ve gençlik kolu ile il yönetiminin yer alacağı saha çalışmasına CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan da katılacak. Bir dizi etkinliği katılmak için kente gelecek olan Dokuzcan, Kınık’ta örgütle birlikte olacak. CHP İzmir Örgütü Kınık’ta 7 ayrı grup halinde merkezi, iki beldeyi ve köyleri dolaşacak. Sabah saat 10:00 da başlayacak program akşam geç saatlere kadar sürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.