Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den, 'benim vergimle çocuğuma gaz sikma' eylemi

CHP’den, 'benim vergimle çocuğuma gaz sikma' eylemi

İzmir'de her akşam Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndaki Gezi Parkı protestolarına katılan CHP Kadın Kolları İzmir İl Başkanı Özgün Utku, “Benim vergimle çocuğuma gaz sıkma” eylemi yapacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.06.2013 - 12:21
İZMİR -  İzmir’de CHP’nin kadın kolları yöneticileri, Gezi Parkı protestolarına destek eylemlerinde aktif rol aldı. Kadın Kolları İl Başkanı Özgün Utku, her akşam Alsancak Gündoğdu Meydanı’na çantalarında maske ve limonla gittiklerini belirterek, şunları söyledi:

“İlk günlerde polis orantısız güç kullandı, çocuklarımızı saçlarından sürükledi, gazladı, tazyikli su sıktı. Evlatlarımızın üzerine çivili sopalarla yürüdüler, dövdüler. Bu çocuklar eğitimli, yazdıkları sloganlardan zeka fışkırıyor, şiddet yanlısı değiller, alanda koluma çarpanlar defalarca özür diliyor. Çok güzel bir gençlik yetişti. Bu çocuklara değer vermek yerine onları gazlıyoruz. Anne ve babalar tepkili. Önümüzdeki günlerde “Benim vergimle benim çocuğuma gaz sıkma' eylemi yapacağız. Eylemde iktidara, “Çocuğuma gaz sıkma, fabrika aç da iş ver' diyeceğiz.”(dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.