Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çakar'dan gönderme:  O tweetleri ciddiye almayın!

Çakar'dan gönderme: O tweetleri ciddiye almayın!

AK Parti İzmir ilçe başkanları toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar, Gezi olaylarından bu yana parti içi muhalif çıkışını sürdüren, 17 Aralık operasyonu kapsamında da attığı tweetlerle adeta gemileri yakan İzmir Milletvekili Erdal Kallan’a göndermede bulundu. Çakar, ilçe başkanlarına, “Balık masalarından atılan tweetleri ciddiye almayın” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.12.2013 - 13:19
 EGEPOSTASI - AK Parti İzmir Aralık ayı ilçe başkanları toplantısı Balçova Termal Otel’de gerçekleşti.Yerel seçim stratejilerinin görüşüldüğü toplantıya vekillerde katılırken son dönemde muhalif çıkışlarını arttıran Erdal Kalkan toplantıda yer almadı.

KALKAN GEMİLERİ YAKTI-HABER İÇİN TIKLAYINIZ


ÇAKAR’DAN GÖNDERME
Toplantıya damgasını vuran isimler İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar ve Ak PArti İzmir Milletvekili İlhan İşbilen dolu.

BALIK MASALARINDA ATILAN TWEETLERİ…
Çakar’ın toplantıda söz alarak, Gezi olayları sonrası muhalif çıkışları ile parti içinde tartışılan ve son günlerde rüşvet operasyonu kapsamında attığı tweetlerle adeta gemileri yakan AK Parti İzmir Milletvekili Erdal Kalkan’a göndermede bulunarak, “Balık masalarından atılan tweetleri ciddiye almayın” dediği ifade edildi.

İŞBİLEN:BIRAKIP GİTMEM SÖZ KONUSU DEĞİL
Fethullah Gülen'e yakın olduğu bilinen AK Parti İzmir Milletvekili İlhan İşbilen'in toplantıda istifasından önce Hakan Şükür ile görüştüğünü dile getirerek, “50 yıldır hizmet hareketinin içindeyim. Hakan Şükür'ü istifa etmemesi için ikna etmeye çalıştık ama olmadı. Kendisini tutamadık. Biz milletin meclisinde millete hizmet etmek için namusumuz ve şerefimiz için yemin ettik. Kesinlikle istifa etmeyeceğim. Böyle bir şey söz konusu değil. Teşkilatımızla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

BAŞKANLARDAN TEŞKİLAT VURGUSU

İlçe başkanlarının tamamına yakınının toplantıda söz alarak ilçelerde teşkilattan gelen ve partiye daha çok oy kazandıracak isimlerin aday yapılmasını talep ettileri belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.