Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çamkule’de pazaryeri coşkusu

Çamkule’de pazaryeri coşkusu

Bornova Belediyesi inşaat çalışmalarına Merkez ve Evka 3 Pazaryerleri ile eş zamanlı olarak başladığı Çamkule Mahallesi Pazaryeri’nde çalışmalar ilerliyor. İlçenin her köşesine aynı anlayışla hizmet ettiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, siyaset değil iş yaptıklarını söyledi. Sındır, mahalle sakinlerinin en büyük isteği olan pazaryerini önümüzdeki kış girmeden hizmete açılacağı müjdesini verdi

  • Ege Postası
  • 05.04.2013 - 10:21
İZMİR - Bornova Belediyesi’nin yatırım planları arasında ilk sıralarda yer alan Çamkule Pazaryeri’nde kolonlar yükselmeye başladı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, en büyük istekleri pazaryeri olan mahalle sakinlerinin heyecanına ortak oldu. İnşaatın temel betonları renkli görüntülere sahne olan törenle atıldı.
Göreve geldiği günden bugüne ciddi projeleri hayata geçirdiklerini ve 5 yeni kapalı pazaryerini hizmete açtıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Çamkule Mahallesi sakinlerinin en büyük isteği pazaryeriydi. Ben ilk pazaryerini Çamkule’de açmayı gönülden istiyordum ama bizden kaynaklanmayan nedenlerle olmadı. Yer konusunda sıkıntılar yaşandı. Plan değişiklerine gidilmek durumunda kalındı. Sorunlar çözülür çözülmez ihalesine çıkarak çalışmaları hemen başlattık. Bornova Merkez ve Evka 3 Pazaryerleri’nin inşaatları da Çamkule ile eş zamanlı olarak yükseliyor. Kışa girmeden pazaryerimizin açılışını coşku içerisinde hep birlikte yapacağız’’ diye konuştu.
Bornova’nın sorun ve eksiklerinin sadece pazaryeri yapmakla bitmediğini ifade eden Başkan Sındır, Çamkule Mahallesi’nin ihtiyacı olan park ve oyun alanı gibi projeleri de bir bir hayata geçireceklerini söyledi.

Yağmurda çamurda artık uzaktaki pazarlara gitmek zorunda kalmayacaklarını belirten Çamkule Mahallesi Muhtarı Hüseyin Şimşek ise Hiç ayırım yapmadan bizlere destek veren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Konuşmaların ardından bir süredir zemin hazırlıkları yapılan Pazaryeri’nin temel betonları döküldü. Butona hep birlikte basıldı. Sındır, mahalle sakinleri ile birlikte halay da çekti. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, coşku içerisinde geçen törenden sonra mahalle turuna çıktı. Sokak sokak gezdiği Çamkule’de ihtiyaçları yerinde gören Başkan Sındır, hep birlikte oturulan mahalle kahvesinde yurttaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.