Dolar 34,2104
%-0.03
Euro 37,5271
%0.14
Altın 2.874,790
%0.18
Bist-100 9.109,00
%-0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çanakkale'de Alevilik-Bektaşilik sempozyumu düzenleniyor

Çanakkale'de Alevilik-Bektaşilik sempozyumu düzenleniyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)'nde, "Din-Kimlik Tartışmaları Ekseninde Alevilik-Bektaşilik Sempozyumu" düzenleniyor. ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi ve Ortak Akıl Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği uluslararası katılımlı sempozyum...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 12:12
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)'nde, "Din-Kimlik Tartışmaları Ekseninde Alevilik-Bektaşilik Sempozyumu" düzenleniyor. ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi ve Ortak Akıl Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği uluslararası katılımlı sempozyum bir gün sürecek. Yarın saat 09.00’da başlayacak ve üç oturum halında yapılacak olan Troia Kültür Merkezi’ndeki sempozyumda, Türkiye'nin bu alanda uzman akademisyenleri biraraya gelecek.

"Postmodern Süreçte Alevilik ve Bektaşilik Kimliği'' konusunu tartışılacağı sömpozyumun açılış konuşmasını, Türkiye'nin İslam mezhepleri tarihi uzmanlarından Prof. Dr. Hasan Onat yapacak Konuşmacı olarak ise Arnavutluk Bektaşi Tekkesi Dedesi Hacı Dedebaba Edmond Brahimaj’ın yanısıra Arnavutluk Epoka Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Altın katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.