Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Canlarını kurtarmak için köprüden atladılar

Canlarını kurtarmak için köprüden atladılar

Mısır'da dün Müslüman Kardeşler'in sokaklara dökülme çağrısı yaptığı 'Öfke Cuması'nda yaşanan şiddet olaylarında en az 82 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Devrik cumhurbaşkanı Muhammed Mursi destekçilerinin, ordunun desteğini alan geçici hükümeti protesto ettiği olaylarda binden fazla kişi de gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 11:50
 Mısır'ın başkenti Kahire başta olmak üzere birçok kentte düzenlenen 'Öfke Cuması' protestoları, yine kanlı sona erdi. Kahire'de gece yarısına kadar en az 45 kişinin vurulduğu belirtilirken, Mursi yanlılarının üzerine makineli tüfekle ateş açıldığı öne sürüldü.

Askeri helikopterlerin sürekli devriye gezdiği Kahire'nin yanı sıra, Damietta kentinde 8, İsmailiye kentinde 4, diğer kentlerde ise 13 kişinin şiddet olaylarında öldüğü bildirildi.

KAÇMAK İÇİN KÖPRÜDEN ATLADILAR
Kahire'de yaşanan paniğin en ne derece büyük olduğu, kentin zenginlerin yaşadığı bölgesi olarak bilinen Zamalek'ten geçen 15 Mayıs köprüsünde yaşandı.

Televizyonlarda beliren kimliği belirsiz sivil giyimli kişiler in otomatik silahlarla açtığı köprüde, protestoculardan bazıları canını kurtarmak için köprüden aşağı atladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.