Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç öğretmen, boğularak hayatını kaybetti

Genç öğretmen, boğularak hayatını kaybetti

Darıca Anafen Dershanesi'nde uzun yıllar öğretmenlik yapan İshak Balıkçı, tatile gittiği Tekirdağ'ın Saray ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybetti. İshak Balıkçı, arkadaşları ile birlikte Katro Plajı'nda denize girmek için...

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 11:44
Darıca Anafen Dershanesi'nde uzun yıllar öğretmenlik yapan İshak Balıkçı, tatile gittiği Tekirdağ'ın Saray ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybetti.

İshak Balıkçı, arkadaşları ile birlikte Katro Plajı'nda denize girmek için Saray'a geldi. Burada denize giren Balıkçı, dalgalara kapılmasıyla arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşları yoğun dalga nedeniyle Balıkçı'yı kurtaramayınca, hemen sahil güvenliğe haber verildi. Bir süre sonra genç öğretmenin cansız bedeni ekipler tarafından bulunup karaya çıkartıldı. Denizden çıkartılan Balıkçı'nın cesedinin, otopsi için Saray Devlet Hastanesi'ne getirildiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkçı'nın cenazesi önceki gün Gebze'ye getirildi. Balıkçı için Gebze Mezarlığı'nda bir tören düzenlendi. Törene genç öğretmenin mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Balıkçı'nın naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.