Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çay Sohbetleri'nin son durağı Oyakkent oldu

Çay Sohbetleri'nin son durağı Oyakkent oldu

Başakşehir Belediyesi, semt sakinleriyle iletişimi sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Çay Sohbetleri'nin üçüncüsü Oyakkent 2. Etap’ta yaptı. Çay ve simit ikramlarının yer aldığı sohbet programında, Başakşehir Belediye Başkanı...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 15:32
Başakşehir Belediyesi, semt sakinleriyle iletişimi sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Çay Sohbetleri'nin üçüncüsü Oyakkent 2. Etap’ta yaptı.

Çay ve simit ikramlarının yer aldığı sohbet programında, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ilçe sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti, sorularını cevapladı. Site sakinlerine hitaben konuşma yapan Uysal, "Vatandaşla birlikte oturup varsa sorunları yerinde ve acilen çözmek için bir masanın etrafında toplanmayı düşündük. Bu masanın etrafında dostluk ve paylaşımda gelişsin istedik. Bu sohbetlerimiz belirli aralıklarla devam edecek." dedi. Uysal’ın konuşmasının ardından vatandaşlarla soru cevap kısmına geçildi. Vatandaşlar belediyeden ve Uysal’a isteklerini dile getirerek sorular sordu. Site sakinlerinin sorularını cevaplayan Uysal, altyapısı hazırlanan kütüphane binasını tamamlama sözü verdi.

Çay ve simit sohbetlerin yapıldığı alanda kurulan iletişim merkezinde vatandaşların sorun ve talepleri ile ilgili online irtibata geçilerek yüz yüze görüşmeler yapıldı, kayıtlar alındı, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.