Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çaylar Bizden Projesi ile artık çayları polisler ısmarlayacak

Çaylar Bizden Projesi ile artık çayları polisler ısmarlayacak

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, toplum güvenliğinin sağlanmasında vatandaşların katılımını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla Çaylar Bizden Projesi'ni hayata geçirdi. Proje kapsamında 48 kahvehanede...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 18:09
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, toplum güvenliğinin sağlanmasında vatandaşların katılımını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla Çaylar Bizden Projesi'ni hayata geçirdi.

Proje kapsamında 48 kahvehanede hırsızlık, dolandırıcılık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler, ev ve iş yeri güvenliği, 155 polis imdat hattının aranmasının teşvik edilmesi gibi konularda bilgilendirme yapılacak. 3 ay süreyle uygulanacak proje kapsamında vatandaşların bilinçlendirilmesine katkı sunularak, kahvehanelerde insanların sorunları dinlenecek.

İlk olarak İncilipınar Mahallesi’nde bulunan Nil Kıraathanesi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbay ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erdoğan Erol’un katılımı ile ziyaret edildi. Çay ve pasta ikramı eşliğinde yapılan sohbette vatandaşlar sorunlarını dile getirirken, polis tarafından genel güvenlik konularında bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.

Uygulamadan memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, projenin mahallelerde meydana gelebilecek güvenlik sorunlarının önlenmesi açısından etkili olabileceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.