Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre değerlerini şiirle anlattılar

Çevre değerlerini şiirle anlattılar

Göreve geldiği günden beri ilçedeki okulların en büyük destekçisi olan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bir eğitim ve öğretim yılı daha sona ererken öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Sındır, bu kez Bornova Mediha Mahmut İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencilerinin çevre konulu şiir dinletisine konuk oldu

  • Ege Postası
  • 15.06.2013 - 10:09
Bornova Mediha Mahmut İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencilerinin Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’ndeki şiir dinletisi büyük beğeni topladı. Çevre temalı dinletide Türk şairlerinin doğa sevgisi konulu şiirleri tiyatral anlatımlarla seslendirildi. Öğrenciler slayt gösterisi ve müzik eşliğinde okudukları şiirler ile çevre sorunlarına dikkat çekip, önemli mesajlar verdi. Hem tek tek, hem de grup olarak büyük beğeni toplayan öğrenciler, dinletinin finalini Ünlü Halk Ozanımız Aşık Veysel’in ‘Benim sadık yarim kara topraktır’ türküsü ile yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Çok anlamlı, eğitici ve öğretici’’ olarak nitelendirdiği şiir dinletisini hazırlayan öğretmenler, onlara destek olan veliler ve sahnede usta sanatçıları aratmayacak performans gösteren öğrencileri kutladı. Eşi Rana Hanım’ın da öğretmen olduğunu hatırlatan Başkan Sındır, ‘‘Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten harika bir dinleti izledik. Öğrencilerin sahnedeki üslupları, duruşları ve sunuşları kusursuzdu. Bu çocukların hepsi gelecekte iyi yerlerde olacak. Bu güzel ülkeye, Cumhuriyetimize, vatanımıza onlar sahip çıkacak’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.