Dolar 34,1920
%-0.09
Euro 37,4800
%0.01
Altın 2.885,520
%0.55
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cezaevi müdürünü yaralayan zanlı her yerde aranıyor

Cezaevi müdürünü yaralayan zanlı her yerde aranıyor

İzmir’de Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'yı silahla yaralayarak kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şüphelinin çizilen robot resmi, bütün emniyet birimlerine dağıtıldı....

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 13:10
İzmir’de Buca F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'yı silahla yaralayarak kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şüphelinin çizilen robot resmi, bütün emniyet birimlerine dağıtıldı. Cezaevi kampüsündeki lojmanın bahçesinde otomobilini otoparka park etmeye çalıştığı Müdür Çapacı’ya, kimliği belirsiz bir kişi silahlı saldırıda bulunmuştu. Elinden yaralanan Çapacı, Özel Tınaztepe Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma, zanlıyı kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırının ardından plakasız bir otomobille kaçtığı belirlenen şüphelinin robot resmi çizildi. Güvenlik kamerası kayıtları ve olayı görenlerin verdiği bilgiler doğrultusunda zanlının 1,70 metre boylarında, 25-30 yaşlarında, esmer tenli ve kirli sakallı olduğu belirlendi. Eşkal doğrultusunda robot resim çizil, polis ve jandarma dahil bütün güvenlik birimlerine dağıtıldı. Müdürü Ayhan Çapacı, 15 aydır cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı ile devamlı kanundışı taleplerde bulunması yüzünden tartıştıklarını ve tehdit edildiğini, saldırının bu sebeple yapılmış olabileceğini söylemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.