Dolar 34,1259
%-0.03
Euro 38,1013
%0.49
Altın 2.900,690
%0.53
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli İlçe Gençlik Kolları Suna Ergün'e emanet

Çiğli İlçe Gençlik Kolları Suna Ergün'e emanet

CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı koltuğu 2 aylık bir aranın ardından yeni başkanını buldu. İstifalarla düşen Diren Okur yönetimi yerine Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Suna Ergün atandı…

  • Ege Postası
  • 31.01.2013 - 14:53
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları yeniden yapılanma için harekete geçti. Geçtiğimiz kasım ayında 11 asil ve 5 yedek üyenin toplu istifasıyla Diren Okur başkanlığındaki yönetim düşmüştü. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan yaşanan istifa olaylarının ardından ‘Çiğli için acele etmeden karar vereceğiz. Yaşananlar ağacı budamak gibi... İstifa eden arkadaşlar ile konuştum daha dinamik bir yönetimin partiye faydalı olacağını belirttiler. Başkan ve yönetim olarak çok fazla sağlıklı çalışmalar yapamadıklarını belirttiler. Çiğli'nin yararına bir istifa. Hem ana kademeyle hem de ilçedeki gençlerle uyum içinde çalışacak bir ismi araştırmalar sonrasında 10 güne kadar atayacağız" diye konuşmuştu. Kimin atanacağı 2 aydır merakla beklenen Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı olacak isim netleşti. Başkanlığa atanan isim 1984 doğumlu Suna Ergün oldu.

Yeni Başkan Ergun ilk ve orta öğrenimimi Güzeltepe ilköğretim okulunda, lise eğitimimi Teğmen AliRıza Akıncı lisesinde aldı.Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.