Dolar 34,1020
%0.01
Euro 38,1017
%0.02
Altın 2.881,870
%0.24
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray “ Yorgancılar TOBB Başkanlığına yakışır”

Çıray “ Yorgancılar TOBB Başkanlığına yakışır”

Tekrar seçilen EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çıray’dan yeni yönetime tam destek geldi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 12:35
İZMİR-  EBSO’nun milyonlarca dolarlık üretim ve ihracat kapasitesiyle Türkiye’nin yüz akı kuruluşlardan biri olduğunu belirten Çıray “ Ender Yorgancılar ve yönetimi çeyrek yüzyıl içinde tek ilk defa tek liste ile seçime gittiler ve yine son çeyrek yüzyılda iki defa üst üste seçilen yönetim oldular. Bu Yorgancılar için bir gururdur. İzmir ve Türkiye için çok önemli projelere imza atacak olan Ender Yorgancılar ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ender Yorgancılar ile yıllardır dost olduklarını kaydeden Çıray “ Kendisini bundan sonra TOBB yönetim kurulu başkanı olarak da görmek isteriz” dedi.
Aytun Çıray’ın Ankara’da İzmir’in sorunlarına her zaman sahip çıktığını kaydeden EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar “ Aytun Çıray bizim Ankara’daki fahri üyemiz gibi. Mecliste iş adamlarımızın her sorununa sahip çıkıyor. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.