Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocukların okul başarısı için babalara seminer verildi

Çocukların okul başarısı için babalara seminer verildi

Zonguldak’ta faaliyet gösteren Cumhuriyet İlkokulu, 7-11 yaş grubu çocukların velilerine yönelik Baba Destek Eğitimi Programı (BADEP) düzenledi.        Merkez Cumhuriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Harun...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 10:46
Zonguldak’ta faaliyet gösteren Cumhuriyet İlkokulu, 7-11 yaş grubu çocukların velilerine yönelik Baba Destek Eğitimi Programı (BADEP) düzenledi.

        Merkez Cumhuriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Harun Bozoğlu, tarafından 7-11 yaş grubu öğrencilerin babalarına yönelik seminerde çocukların okul başarısının arttırılması için yapılması gereken çalışmalar üzerinde duruldu. Seminerde; çocuk gelişimi, çocuğun sorumluluk kazanması, bedensel-cinsel gelişimi, sosyal–duygusal gelişimi, olumlu davranış geliştirme konuları detaylı olarak anlatıldı.

        Program hakkında bilgi veren öğretmen Bozoğlu, "Okul velilerimizin büyük kısmı, maden işçisi olduğu için toplanmakta güçlük çeksek de seminerimizi başarıyla tamamladık. Katılımcılara bu toplantılarımıza zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz. Genelde çocukların okulla ilgili problemlerinde hep anneler ön planda oluyor. Biz istedik ki babalar da çocuk eğitiminde aktif rol alsın. Bu kapsamda 20 velimiz, 15 hafta süren seminerimizi başarıyla tamamladı. Çocuklarımızın okul başarısının artırılması amacıyla velilerimize yönelik eğitim programlarımıza devam edeceğiz." dedi.

        Bozoğlu, ayrıca okulun 3-6 yaş grubu çocuk annelerine, okul öncesi öğretmeni tarafından eğitim verildiğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.