Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hafız yetiştirmek için dernek kurdular

Hafız yetiştirmek için dernek kurdular

Ankara Çubuk ilçesinde kız çocuklarını hafızlığa hazırlamak için Suffa Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. Dernek yöneticileri, yeni derneğin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Belediye Başkanı Lokman...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 10:33
Ankara Çubuk ilçesinde kız çocuklarını hafızlığa hazırlamak için Suffa Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu.

Dernek yöneticileri, yeni derneğin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret etti. Başkan Abdurrahim Somuncu ve beraberindeki üyelere teşekkür eden Lokman Özden, derneğin ilçedeki önemli bir ihtiyacın giderilmesine katkı vereceğini söyledi. Özden, ''Göreve geldiğimiz günden bu tarafa eğitim kurumlarına her türlü desteği verdik. Bundan sonrada imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız. İlçemizde erkek hafız yetiştirmek amacıyla bir kuran kursumuz bulunmakta. İnşallah sizlerin ve ilçe halkımızın desteği, emeği ve katkılarıyla birde kızlarımız için yatılı kurs yapılırsa çok iyi olur. Biz bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.'' dedi.

Dernek Başkanı Somuncu da ilçenin Kur’an-ı Kerim eğitimi anlamında yatılı kız Kuran kursuna ihtiyacı olduğunu belirterek hem yeni kurulan dernek hakkında hem bilgi vermek hem de yapılacak kurs için yer talebini iletmek üzere belediyeyi ziyaret ettiklerini dile getirdi. Somuncu, ''Günümüz teknolojisine göre her türlü teknik donanımlara haiz, öğrencilerin tüm ihraçlarını karşılayacak yaşam alanları ile birlikte bin 500 kişilik konferans salonu da bulunacağı modern bir yapının inşallah ilçemize kazandırılmasını istiyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.