Dolar 34,1538
%0.17
Euro 37,9215
%-0.45
Altın 2.871,980
%-0.11
Bist-100 9.895,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çözüm süreci komisyonu başkanı Bostancı: Çekilme ile ilgili çalışmamız olmayacak

Çözüm süreci komisyonu başkanı Bostancı: Çekilme ile ilgili çalışmamız olmayacak

TBMM’de çözüm sürecine ilişkin kurulan araştırma komisyonu başkanı AK Parti Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, “Çözüm sürecinin içindeyiz. Bu sürecin yaşandığı şekle ilişkin ne oluyor, kim nasıl çekiliyor bunlara yönelik...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 15:13
TBMM’de çözüm sürecine ilişkin kurulan araştırma komisyonu başkanı AK Parti Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, “Çözüm sürecinin içindeyiz. Bu sürecin yaşandığı şekle ilişkin ne oluyor, kim nasıl çekiliyor bunlara yönelik bir çalışmamız olmayacak.” dedi.

TBMM Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Araştırma Komisyonu, ikinci toplantısını bugün yapıyor. Toplantı öncesinde Komisyon Başkanı AK Parti Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, kısa bir değerlendirmede bulundu. Komisyon üyelerinin yapılacak çalışmaya ilişkin teklifleri alınarak, buradan bir sistematik çıkartılacağını söyleyen Bostancı, “Komisyon önemli bir işlevi yerine getirecek. Çözüm sürecinin içindeyiz. Bu sürecin yaşandığı şekle ilişkin ne oluyor, kim nasıl çekiliyor bunlara yönelik bir çalışmamız olmayacak. Temelde yürüteceğimiz çalışma toplumsal, iktisadi ve siyasal bir çalışma olacak. Kamuoyunun eğilimlerini, beklentilerini ve artı fikirlerini; hem geçmişteki anlaşmazlık konularına ilişkin hem de gelecekte barışın ve birliğin sağlanmasına yönelik değerlendirmelerini alacağız.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.