Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Gül: Birbirimize saygımız ve muhabbetimiz geliştikçe huzur artar

Cumhurbaşkanı Gül: Birbirimize saygımız ve muhabbetimiz geliştikçe huzur artar

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vatandaşların birbirine duyduğu saygı ve ve muhabbet ölçüsünde huzurun artacağını söyledi.Yalova Heykel İskelesi Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, Yalova’ya övgüler yağdırdı....

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 11:38
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vatandaşların birbirine duyduğu saygı ve ve muhabbet ölçüsünde huzurun artacağını söyledi.
Yalova Heykel İskelesi Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, Yalova’ya övgüler yağdırdı. Cumhurbaşkanı Gül, “Şehirlerin büyük kalabalıkları bu kadar yakın, aynı zamanda da çok sakin her bakımdan güzel, huzurlu yeşil, sadece kendi vatandaşlarımızın değil bütün dünyadaki başka insanlarında koşup gelip huzurlu bir şekilde tatil geçirmek istedikleri bir yer. Burada bugün sizlerle beraber olacağım. Ben daha öncede çeşitli vesilelerle tabi ki çok geldik Yalova’ya ama Cumhurbaşkanınız olarak ilk defa aranızdayım. Bundan dolayı ayrıca çok mutluluk duyuyorum.” dedi.

Yalova’nın termali ve çiftliği ile meşhur olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Gül şöyle konuştu: “Cumhuriyetin başında, kurulduğunda o zaman buralar, çevreler çok küçükken bile Atatürk’ün sık sık geldiği yerlerden birisi Yalova. Dolayısıyla çok ayrı bir özelliği vardır hepimiz için. Bugün birçok incelemede bulunacağım. Tabii ki son yıllarda bütün şehirlerimiz çok gelişti. Yalova, ayrıca sanayi mıntıkası ulaşımdan, her açıdan, bir tarafta İstanbul, bir tarafta Bursa, bir tarafta Kocaeli, bütün bunların içinde çok büyük avantajları olduğu gibi şüphesiz ki ilgilenilecek meseleleri de vardır. Dolayısı ile bütün bunları bugün hep dinleyeceğim, yakından göreceğim. Vilayeti ziyaret edeceğim. Tabii ki birde ayrı bir özelliği var. İlk defa bir hanım valiye sahipsiniz. Bu da bir ayrıcalık hepiniz için. Tabi ki belediyeyi ziyaret edip, üniversiteye uğraşacağım. Bakalım üniversite nasıl gelişiyor mu'”

Vatandaşlara birlik mesajı veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, konuşmasını şöyle tamamladı: “Benim sizlere söyleyeceğim şey şu; memleketimizin her tarafı birbirinden güzel ama Yalova gerçekten herkesin çok kıskandığı yerlerden birisi. Buranın kıymetini bilin. Vatandaşlarımız ne kadar birbirine karşılıklı saygı duyar, sevgi duyar, muhabbet duyarsa o kadar çok huzurumuz olur, o kadar meselelerimizi kolay hallederiz. İnanıyorum ki her geçen gün, her geçen yıl nasıl Türkiye daha ileri gidiyorsa Yalova’da ileri gidecek. Çocuklarımız için onlar için çok daha iyi, daha güzel Türkiye çok daha güzel şehirleri hep beraber inşa edip bırakacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.