Dolar 34,0915
%-0.02
Euro 38,1115
%0.05
Altın 2.881,770
%0.23
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu: Konuğumuzun sağlık durumu iyi

Davutoğlu: Konuğumuzun sağlık durumu iyi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, basın toplantısı düzenlerken kürsüde bayılıp hastaneye götürülen Burkina Faso Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene Bassole’nin tetkikler sonrası sağlık durumum iyi olduğunu...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 18:16
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, basın toplantısı düzenlerken kürsüde bayılıp hastaneye götürülen Burkina Faso Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene Bassole’nin tetkikler sonrası sağlık durumum iyi olduğunu söyledi.

Bayılan konuğunu tutmak için çaba gösterirken devrilen kürsü nedeniyle ayağından darbe alan Davutoğlu’nun Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayak röntgeni çekildi. Hastane önünde Bakan Bassole’yi tetkik eden doktor ile açıklama yapan Davutoğlu, konuğu ve kendisi için endişelenecek bir durum olmadığını, rahatsızlanan misafirleri ile yakından ilgilendiklerini söyledi.
Davutoğlu, konuk bakan baygınlık geçirirken kendisinin tutmaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, misafirin geçici bir rahatsızlık yaşadığı, uzun yolculuk ve oluşan stres nedeniyle böyle bir durumla karşılaştığını anlattı. Doktorların kritik bir durum olmadığını söylediğini belirten Davutoğlu, misafirlerini kendisini iyi hissettiği ana kadar konuk edeceklerini vurguladı.

Doktoru ise Burkina Faso Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene’yi birkaç saat müşahade altında tutacaklarını, yapılan tetkiklerin sonucuna göre karar vereceklerini, genel durumunun iyi olduğunu belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.