Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirspor’da transfer çalışmaları sürüyor

Demirspor’da transfer çalışmaları sürüyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, sezonunun başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yavuz, hedefe giden yolda kulübü en iyi omuzlayacaklarına inandıkları...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 13:00
PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, sezonunun başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yavuz, hedefe giden yolda kulübü en iyi omuzlayacaklarına inandıkları futbolcularla görüştüklerini ifade etti.

Teknik Direktör Yücel İldiz’in istekleri doğrultusunda bazı oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü aktaran Yavuz, “Görüştüğümüz futbolcular arasında Süper ve PTT 1. Ligde top koşturanlar var. Ayrıca hocamızın kendi görüştüğü futbolcular da oluyor. İnce eleyip sık dokuyarak, iyi araştırıp, iyi düşünüp takımımız için en iyi kararı vermek istiyoruz. “ dedi.

Görüşme yaptıkları oyuncuların ismini sözleşme imzalamadan açıklamak istemediklerini dile getiren Yüksel Yavuz, “Görüşme yaptığımız ve henüz sonuca ulaştıramadığımız futbolcu isimleri basına düştüğü zaman süreç aleyhimize işliyor. Bizden başka kulüplerin de ilgilendiği futbolcuların pazarı artıyor. Futbolcu mevcut kulübüyle sorun yaşıyorsa, transfer isteğimiz duyulduğunda kulüp para kazanmak uğruna sorunlarını çözüp bizden bonservis bedeli itiyor.” ifadelerini kullandı.

Hata yapmamak için her türlü çabayı gösterdiklerini kaydeden Basın Sözcüsü Yavuz, “Futbolcular ile kulübümüz arasında resmi sözleşmeye imza atmadan yapılan her haber Adana Demirspor’a zarar vermektedir. Yaptıkları haberler işimizi zorlaştırmakla birlikte kulübümüze ciddi anlamda zarar vermektedir. “ şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.