Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli Belediyesi ve İl Özel İdaresi ortaklaşa asfalt seferberliği başlattı

Denizli Belediyesi ve İl Özel İdaresi ortaklaşa asfalt seferberliği başlattı

Denizli Belediyesi ve İl Özel İdaresi ortaklaşa, ilçelerdeki asfalt sezonunu Babadağ’ın Kelleci köyünden başlattı. Buradaki törene Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Özel İdaresi Genel...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 14:45
Denizli Belediyesi ve İl Özel İdaresi ortaklaşa, ilçelerdeki asfalt sezonunu Babadağ’ın Kelleci köyünden başlattı. Buradaki törene Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu katıldı.

Başkan Zolan’ın yaklaşık 1,5 ay önce Babadağ gezisi sırasında ziyaret ettiği ve köylülerin, en büyük sıkıntıları olarak nitelendirdiği bin 250 metrelik yol törenle asfaltlandı. Köye girişinde coşkuyla karşılanan Zolan, pazarda alışveriş yaparken kahvehanede vatandaşlara seslendi. İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi ile ortak bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “1,5 ay önce bu kahvehaneye, Babadağ seyahatimizde uğramıştık. Asfaltla ilgili söz vermiştik, bugün yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Denizlimiz'in 18 ilçesinde, 360 köyünde ve 68 beldesinde yaklaşık bir aydan beri devam eden asfalt çalışmalarının startını veriyoruz. İnşallah bu sene yaptığımız bu işbirliğiyle insanımızın sorunlarını ortadan kaldıracağız.” dedi.

İl Özel İdaresi'yle yaptıkları protokol kapsamında ilk kat olarak toplam 90 kilometre asfaltlama yapılacağını kaydeden Zolan, “İlk defa asfaltlanacak yollar bunlar. Asfaltı yıllar önce yapılmış ancak işlevini yitirmiş 200 kilometre yolumuzun asfaltı da yeniden yapılacak. Bozulan yollarımızın onarımı için 35 bin ton yama kullanılacak. Kelleci’de de bin 250 metre yol ilk kez asfaltlanacak.” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Gürlesin de köylerin en iyi hizmeti hakettiğini vurgulayarak, “Yollarımızın bakımını ortak yapıyoruz. Birçok bölgemiz asfaltla tanışacaktır.” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Zolan, asfaltlama çalışmalarını başlattı. Bir süre takip eden Zolan ve beraberindekilere vatandaşlar, yapılan hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.