Dolar 33,9989
%-0.18
Euro 38,0498
%0.38
Altın 2.830,590
%0.99
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'yi şaşırtan operasyon: Atom karınca görevden alındı!

Dikili'yi şaşırtan operasyon: Atom karınca görevden alındı!

Yerel seçimlerin ardından Dikili Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Tosun belediye bürokrasisinde operasyona başladı. Tosun, 2004 yılından beri ilçedeki bütün park ve yeşil alanlara imza atan, Dikili Barış, Emek ve Demokrasi Festivali’nin düzenlenmesinde de büyük emeği olan Çevre ve Kontol Müdürlüğü koltuğunda vekaleten oturan Behzat Kocavardar’ı görevden aldı. Kocavardar'ın görevden alınması ilçede tepki topladı. Kocavardar’ın izne çıktığı ve telefonlarını kapattığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 07.05.2014 - 14:25
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun belediye bürokrasinde neşteri vurmaya başladı. Tosun, eski belediye başkanı Osman Özgüven ve belediye başkan aday adayı olanlara  yakın bürokratlarla yolları ayırmak için düğmeye bastı.

Tosun’un belediye bürokrasisindeki hamleleri ilçede büyük ses getirdi. Belediyede yıllardır görev yapan ve Dikili’de ‘atom karınca’ olarak bilinen Dikili Belediyesi Çevre ve Kontol Müdürlüğü koltuğunda vekaleten oturan Behzat Kocavardar görevden alındı. Kocavardar’ın izine çıktığı öğrenildi. 2004 yılından beri ilçedeki bütün park ve yeşil alanlara imza atan, Dikili Barış, Emek ve Demokrasi Festivali’nin düzenlenmesinde de büyük emeği olan Kocavardar’ın görevden alınması ilçede tepkiyle karşılandı. Kocavardar’ın izne çıktığı bildirirken, şirket telefonunu teslim etmesi nedeniyle birçok ismin kendisine ulaşamadığı bildirildi.


Tosun geçtiğimiz hafta da 2006 yılından bu yana Kültür Müdürlüğü görevini üstlenen ve bir çok önemli etkinliğe imza atan Gülay Demir’i görevden almıştı. Demir, Çandarlı’ya  su tahsilât memuru olarak atandı. Müdür kadrosu olmamasına rağmen müdürlükte önemli işler yapan Demir’in de Çandarlı'ya gönderilmesi karşısında üzgün ve şaşkın olduğu bildirildi.

Önümüzdeki günlerde Yazı İşleri Müdürü Hasan Hüseyin Elma’nında görevden alınacağı iddia edildi. 

Tosun'un belediye bürokrasisinde başlattığı operasyonlar, ilçede "eski Başkan Osman Özgüven ve aday adaylarına yakın müdürleri tasfiye ediyor" şeklinde yorumlanıyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.