Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikkat! İzleniyor ve dinleniyorsunuz!

Dikkat! İzleniyor ve dinleniyorsunuz!

Geçtiğimiz gün Bornova Belediyesi 5 Eylül 2012 tarihli 8. birleşimi şaşırtıcı bir olaya sahne oldu. Komisyondan gelen raporların görüşülmesi sırasında Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın “Arkadaşlar şu an izleniyorsunuz” demesinin üzerine tüm katılımcılar durumun karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

  • Ege Postası
  • 07.09.2012 - 10:38
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ-   İzmir’de Aliağa Belediyesi’nin ardından şimdi de Bornova Belediyesi yapılan Belediye Meclis Toplantılarını canlı vermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün yapılanın bir deneme yayını olduğunu söyleyen Başkan Sındır, deneme yayınları sona erdiği zaman Bornova Belediyesinin kendi internet sitesi üzerinden meclislerin canlı bir şekilde izlenebileceğini söyledi. Ayrıca bu proje için meclisin bir çok yerine yeni kameralar da eklendi.

BURASI HALKIN MECLİSİ

Yapılan bu uygulamanın nedenini meclislere katılamayan gerek meclis üyeleri, gerekse katılmak isteyip de bazı nedenlerden dolayı katılamayan vatandaşların meclisleri kendi ev ortamlarında ya da bulundukları ortamda izleyebilmeleri olarak belirten Başkan Sındır, “Burası halkın meclisi. Halkımız da burada olanları artık web ortamında izleyebilecek” dedi.

NİKAH SALONUNA DA…

Bornova Belediyesinin meclis toplantılarını gerçekleştirdiği Büyük park’ın içerisinde bulunun Nikah Ve Meclis salonunda web üzerinden canlı yayın sadece alt katta bulunan meclis salonunda yapılmayacak. Ayrıca üst katta bulunan Nikah salonunda da aynı projenin gerçekleşeceğini belirten Sındır, “Çiftlerin bu güzel günlerine gelemeyen yakınlarının da bu özel günü izlemeye hakları var. Bu Proje ile dünyanın her neresinde olursa olsun izlemek istediği nikahı rahatlıkla izleyebilecek, o ana ortak olabilecekler” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.