Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali yoğun ilgi gördü

Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali yoğun ilgi gördü

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Festivale katılanlar müzik eşliğinde eğlenirken gözlemeleri afiyetle yedi, organik ayranları içerek serinledi. Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali yoğun ilgi gördü

  • Ege Postası
  • 11.05.2015 - 10:04
İZMİR - Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Doğançay Gözleme ve Ayran Festivali vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Festivale katılanlar müzik eşliğinde eğlenirken gözlemeleri afiyetle yedi, organik ayranları içerek serinledi.
Bayraklı ve İzmirliler Doğançaylı kadınların yaptığı gözleme ve ayrana doydu. Bayraklı Belediyesi’nin geleneksel hale getirmeyi planladığı Gözleme ve Ayran Festivali Turgut Özal Rekreasyon alanında gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde ev yapımı gözleme ve ayranlar vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.



ÇOK BEĞENİLDİ
Afiyetle gözlemelerini yiyen ve ayranlarını içen vatandaşlar çalınan şarkılara eşlik etti, doyasıya eğlendi. Bayraklı Belediyesi festivale katılan annelere kırmızı gül hediye ederek Anneler Günü’nü kutladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  “Doğançay’lı annelerimiz binlerce gözlemeyi elleriyle yaptı, ayran hazırladı. Bizler de bu meşhur gözleme ve ayranları halkımıza dağıttık. Çok beğenildi. Hemşerilerimiz müzik eşliğinde güzel bir gün geçirdi. Bu festivali geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.