Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dönüşümde rant vatandaşın

Dönüşümde rant vatandaşın

AK Parti Karşıyaka belediye başkan adayı Tanfer Kemerli seçim çalışmalarına yoğun saha çalışmalarıyla devam ediyor. Karşıyaka’da bulunan Ege Nakliyeciler Derneği’ni ziyaret eden Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, “Biz belediyeciliği mevcut yönetim gibi sadece merkezi bölgelere hizmet götürerek yapmayacağız. Halkın her kesiminin sorunlarını saptayıp tüm Karşıyaka’ya eşit belediyecilik hizmeti götüreceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.03.2014 - 12:33
İZMİR - Ege Nakliyeciler Derneği üyeleriyle tanışma kahvaltısı programında bir araya gelen AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yönetime geldiklerinde Karşıyaka’da katılımcı bir belediye anlayışını hakim kılacaklarını söyledi. Kemerli, “Karşıyaka’da hem sosyal projelerde hem de belediye hizmetleri konusunda birçok eksiklik gördük. Belediye vatandaşla iletişim halinde değil. Karşıyaka’yı şu anki CHP’li belediye gibi sadece merkezi yerlere hizmet götürerek yönetmeyeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda halkın her kesiminin sorunları saptanıp, tüm mahallelere, sokaklara ve caddelere eşit belediyecilik hizmeti götüreceğiz” diye konuştu.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli’ye sorunlarını da aktaran dernek temsilcileri, en büyük sıkıntılarının park sorunu olduğunu belirterek, konunu çözümü için destek istediler. Nakliyeciliğin çok önemli bir meslek olduğunu, birçok ailenin bu şekilde geçimini sağladığını ifade eden Kemerli,  belediye seçimlerini kazandıkları takdirde problemleri çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

DÖNÜŞÜM RANTI VATANDAŞA YANSIR
Programının ilerleyen saatlerinde Karşıyaka Latife Hanım Mahallesi’nde ev ziyaretleriyle vatandaşların evine konuk olan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, kentsel dönüşümde kimseye mağduriyet yaşatmadan insanları yeni bir ev sahibi yapmayı amaçladıklarını söyledi. Kemerli, “Dönüşümde kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Hatta ortada bir rant varsa vatandaşa yansıyacak. Sosyal devlet anlayışımız daima halkın çıkarlarından yanadır. Vatandaşın hakkı her durumda korunacak. Söz veriyorum” ifadelerinde bulundu. Ev ziyaretlerinin sonunda Kemerli evine konuk olduğu ailelere teşekkür ederek günlük programını noktaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.