Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Durdu Teyze’ye Bayraklı şefkati

Durdu Teyze’ye Bayraklı şefkati

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi’nde tek başına ev sahibinin verdiği bir halı üzerinde yaşayan Durdu Bayram’a (66) yardım elini uzattı.

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 09:41
Bir süre önce eşinin ceza evine girmesiyle yalnız başına kalan 66 yaşındaki Durdu Bayram’a ilk darbe eski ev sahibinden geldi. Sokakta kalan Durdu Teyze’ye yardım eden komşuları onu yeni bir eve yerleştirdi. Eşyasız kalan Durdu Bayram komşularının uyarılarını dikkate alarak Bayraklı Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Yeni ev kuruldu

Durdu Teyze’nin yaşamını yerinde inceleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanları duruma el koydu. Müdürlüğe ait depolara giderek Durdu Teyze’nin ihtiyacına uygun eşyalar alan çalışanlar ilk iş olarak Bayram’ın evine gitti. Evde bulunan üç-beş parça eşyayı dışarı çıkartan müdürlük çalışanları halı, koltuk, mobilya ve televizyondan oluşan eşyaları yerleştirerek Durdu Teyze’yi rahata kavuşturdu.
Hayırseverlerden alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri Durdu Teyze’nin ihtiyacı olacak gıda malzemelerini de düzenli olarak ulaştırarak rahat bir nefes almasını sağlayacak. Bayraklı’da ihtiyaç sahibi vatandaşların sayısının oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Karabağ, “Ailelere sağladığımız eşyalar da yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından bize ulaştırılıyor. Onların yerine sağlıklı ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Aracı oluyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.