Dolar 34,1445
%0.1
Euro 38,2234
%0.15
Altın 2.916,610
%0.07
Bist-100 10.046,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet, Dilan'ın eylem görüntülerini dağıttı

Emniyet, Dilan'ın eylem görüntülerini dağıttı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs kutlamalarında başına aldığı darbe sonucu yaralanan Dilan Alp ile ilgili kamera kayıtlarını kamuoyu ile paylaştı. Görüntülerde, Alp'in elindeki molotof bombası dikkat çekiyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 17:20
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs kutlamalarında başına aldığı darbe sonucu yaralanan Dilan Alp ile ilgili kamera kayıtlarını kamuoyu ile paylaştı. Görüntülerde, Alp'in elindeki molotof bombası dikkat çekiyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Dilan Alp ile ilgili yapılan açıklamada, genç kızın hangi eylemlere katıldığı sıralandı. Emniyetten yapılan açıklamada, "Dilan Alp : Ali Ekber- Gülsen kızı, Bakırköy 1995 doğumlu. Beyoğlu ilçesi Tarlabaşı Bulvarı'nda yaralandığı, Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde tıbbi müdahalenin yapılmadığı,müşahede altında olduğu, şu anda durumunun iyiye gittiği; HDK bileşenlerinden Türkiye Gerçeği üyesi olduğu; olaylar sırasında polise taş, sopa ve sapan ile saldırıda bulunan ve sonrasında gözaltına alınan şahsın Söz Dergisi (TDP- Türkiye Devrim Partisi) mensupları birlikte hareket ettiği; yaralanması sonrasında örgütler tarafından sahiplenildiği; yakın zamanda örgüt içerisinde faaliyet yürütmeye başladığı tespit edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.