Dolar 34,1438
%0.1
Euro 38,2233
%0.15
Altın 2.915,750
%0.04
Bist-100 10.027,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engellinin akülü aracını çalıp başka bir engelliye sattılar

Engellinin akülü aracını çalıp başka bir engelliye sattılar

Manisa'da Osman Özsoy isimli engelli vatandaşın evinin önünden çalınan akülü aracı, başka bir engellide bulundu. Polis, aracı sahibine teslim etti. Özsoy'un akülü aracı, yaklaşık bir ay önce 75. Yıl Mahallesi'ndeki evinin önünden...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 14:53
Manisa'da Osman Özsoy isimli engelli vatandaşın evinin önünden çalınan akülü aracı, başka bir engellide bulundu. Polis, aracı sahibine teslim etti.

Özsoy'un akülü aracı, yaklaşık bir ay önce 75. Yıl Mahallesi'ndeki evinin önünden çalındı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda aracın, Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan mermer atölyesinde yatıp kalkan engelli P.G.'de olduğu bilgisine ulaşıldı. P.G., sorgusunda aracı satın aldığını, aldığında aküsünün olmadığını söyledi. Ayrıca piyasa değeri yaklaşık 2 bin 500 lira olan akülü aracın kendisine 370 liraya satıldığını, satan şahısları da fotoğraflarından teşhis edebileceğini söyledi. Bunun üzerine gösterilen fotoğraflardan M.A. ve Y.K. isimli şüphelileri teşhis etti. Polis ekipleri, iki zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.

Akülü araç, Asayiş Müdür Yardımcısı Hasan Özel tarafından Osman Özsoy'a evinin önünde teslim edildi. Özsoy, aracını kırık bölümünden tanıdı. Bir yıl önce şeker hastalığı sebebiyle sol ayağını kaybettiğini belirterek, “Protez bacakla ayakta durmaya çalışıyordum. Akülü aracımın çalınması beni çok mağdur etti. Benim gibi bir engelliye yapılır mı b? Bundan sonra aracıma gözüm gibi bakacağım.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.