Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da 2019 yolunda gençliğin rolü tartışıldı

Foça'da 2019 yolunda gençliğin rolü tartışıldı

CHP Foça İlçe Başkanlığı, moderatörlüğünü İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan’ın yaptığı 2019’a Giderken Gençliğin Rolü adlı bir panel düzenledi. Panelde konuşan İzmir’in en genç İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım gençlerin 2019 yolunda cesur olmaları gerektiğini vurguladı. 2019 yolunda gençliğin rolü tartışıldı

  • Ege Postası
  • 31.03.2018 - 19:42

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI- CHP Foça İlçe Başkanlığı 3 aşamada yapılacak 2019’a Giderken Gençliğin Rolü Paneli’nin ilkini Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yoğun katılımlı olarak gerçekleştirdi. Geçen dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını üstlenen, şimdiki dönem İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve ekibinin önem verdiği projenin üç aşamada gerçekleşeceği kaydedildi. 

Projenin ilk aşamasında panelin moderatörlüğünü Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Uyan üstlenirken panelde CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Parti Meclis Üyesi Sera Kadıgil ve YDK Üyesi Tuba Torun konuştu. 

Panelin içeriğiyle ilgili Egepostası’na konuşan Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım “2019’a Giderken Gençliğin Rolünü Foça’da anlattık. Panelimize katılan birbirinden değerli konuşmacılarımıza ve dinleyicilerimize teşekkür ederim.2019 bizim ve Türkiye’nin geleceği için önemli bir seçim süreci. Bu süreçte gençlere düşen görevlerin konuşulduğu bir panel düzenledik. Gençler 2019 seçimlerine hazırlanırken inisiyatif almaktan çekinmeyecekleri bir siyasi süreç geçirmeli. Görev beklemekten ziyade göreve talip olmalı. Aktif rol üstlenmeli. Çünkü bu süreçte gençler belirleyici olacak” dedi

Panellerin ikinci aşamasının bahar sonunda yapılacağını ve yazın bir gençlik kampı yaparak sonuçlandırılacağını ifade eden Yıldırım, gençlik kampı sonunda Gençliğin Manifestosu’nu yayınlayacaklarını söyledi.  Katılımcıların görüşlerinin ve katkılarının önemli olduğunu da vurgulayan Yıldırım “Gençlik olarak cesur olmalı ve sorumluluk almalıyız. Bu projede konuşan panelistlerin tümü tecrübelerini katılımcı arkadaşlarımızla paylaşarak yol gösterici ve cesaretlendirici olacaklar. 2019 sürecinin belirleyici unsurları olarak üzerimiz düşenleri yapıp, uygun görevlerin verilmesini değil, yapabileceğimiz görevlere kendimiz talip olmamız yolunda adım atmak üzere tecrübe paylaşımları yapılacak. Güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.