Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Formulaz'da Kenan Sofuoğlu'ndan 'rabia' işareti

Formulaz'da Kenan Sofuoğlu'ndan 'rabia' işareti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Geleneksel Formulaz Tahta Araba Şenliği'ne, motor sporlarında dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu da katıldı. Tahta Araba Şenliği'ne yarışmacılar, kendi tasarımları olan 67 ilginç...

  • Ege Postası
  • 18.08.2013 - 15:55
Rize'nin Ardeşen ilçesinde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Geleneksel Formulaz Tahta Araba Şenliği'ne, motor sporlarında dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Tahta Araba Şenliği'ne yarışmacılar, kendi tasarımları olan 67 ilginç tahta araba ile katıldı. Lastik ayakkabı ve kıl çorap giyen yarışmacıların olası kazalara karşı kask, kolluk ve dizlik de taktığı görüldü. Yarışların yapıldığı parkur kenarına, 'Dikkat tahta araba çıkabilir', 'Uçuruma düşmek yasaktır', 'Sollama yapmak yasaktır' tabelaları asıldı. 6 kişilik gruplar halinde start alan yarışmacılar, bin 600 metrelik parkurda mücadele etti.

KAZALAR YAŞANDI, YARALANAN OLMADI

Yarışta, sürücüler tehlikeli anlar da yaşadı. Bazı tahta arabaların tekerleği kırılırken bazı arabalar ise devrildi. Tekerleği kırılan tahta arabalar sebebiyle bazı yarışmacılar yarışı bırakmak zorunda kaldı. Yarışma sırasında hafif şekilde yaralananlar da oldu.

SOFUOĞLU 'RABİA' İŞARETİ YAPTI

Motor sporlarında dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, Rize'de düzenlenen Redbull Formulaz yarışlarına katıldı. Sofuoğlu, tahta arabaya binerek yarıştı. Mısır'daki direnişçilere destek veren Kenan Sofuoğlu, Arapça'da 4'üncü anlamını taşıyan ve dünyanın dört bir yanında darbe karşıtlarının simgesi haline gelen 'rabia' işareti yaptı. Bu arada, yarışlarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.