Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Freni boşalan belediye otobüsü işyerine girdi: 6 yaralı

Freni boşalan belediye otobüsü işyerine girdi: 6 yaralı

Balıkesir'de freni boşalan bir belediye otobüsü, cadde üzerindeki bir mağazaya girdi. Kazada şoförle birlikte 6 kişi yaralandı. İşyerinin önünde kimsenin bulunmaması, bir faciayı önledi. Olay, öğle saatlerinde Anafartalar Caddesi'nde...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 16:06
Balıkesir'de freni boşalan bir belediye otobüsü, cadde üzerindeki bir mağazaya girdi. Kazada şoförle birlikte 6 kişi yaralandı. İşyerinin önünde kimsenin bulunmaması, bir faciayı önledi.

Olay, öğle saatlerinde Anafartalar Caddesi'nde meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre 10 D 5726 plakalı belediye halk otobüsünün freni, Saat Kulesi mevkisinden yokuş aşağı inerken boşaldı. İçinde yolcuları bulunan otobüs, bu sırada hareket halindeki 10 DC 441 plakalı arabaya, ardından da park halindeki başka bir otomobile çarptı. Hızını alamayan otobüs, cadde üzerinde bulunan çocuk giyim mağazasının vitrinine çarparak durabildi. Kazada otobüs şoförü İrfan Demir, yolcular Zekeriya Özaydın, Ayşe Özaydın ve Bayram Özoklu ile ismi öğrenilemeyen iki kişi daha yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye kaldırdı.

Şoför Demir, Saat Kulesi'nin orada yolcu indirecekken frenlerin tutmadığını farkettiğini belirterek, "Otobüsün yönünü sağa ya da sola çevirdiğimde devrilecekti. Ben devam edip karşımdaki mağazanın olduğu yere doğru gittim. Mağazada insanlar olduğundan, yandaki inşaat alanıyla mağazanın kenarını ortaladım ve bu şekilde durabildim. Allah yardım etti ve ucuz kurtulduk. Çok daha büyük bir facia yaşanabilirdi." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.