Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'de bir emekçi

Gaziemir'de bir emekçi

1976 yılından bu yana aktif siyasetin içinde olan Bülent Zenginobuz, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını CHP Gaziemir İlçe Örgütüne teslim etti.

  • Ege Postası
  • 03.09.2013 - 11:04
İZMİR - 1980'li yıllarda Gaziemir Halkevi yöneticiliği, 1991-1992 yıllarında SHP Gaziemir İlçe Sekreterliği, SHP İl yöneticiliği, CHP kurultay delegeliği, 1995-2008 Yol İş İzmir 1 No'lu Şube Başkanlığı, 2003-2005 CHP İzmir İl Örgütü yöneticiliği yapan Zenginobuz, 2008 yılında profesyonel sendikacılık yaşamı sona erince; Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'ne işçi olarak döndü.
Pek çok sendikacı, bu durumu kabullenmekte zorlanır. Ama o, hiç tereddüt etmeden işçiliğe başladı. Mücadelesini işçi olarak sürdürdü.
Yol İş şube başkanıyken, 12 Eylül'ün yarattığı suskunluğu kırmak için sesini yükseltti. Bugün İzmir'de pek çok kitlesel eylemin yaratıcısı Cumhuriyet İçin Güç Birliği Platformu'nu oluşturmak için çaba sarfetti. Pek çok kitlesel eylemin oluşumunda, o en baştaydı.
AKP iktidarı döneminde; halkın, izlenen politikalar nedeniyle yoksullaştığını, uygulanan dış politika sonucu, tüm komşularımızla düşman olduğumuzu, sağlıkta devrim diyerek sağlığın paralı hale getirildiğini, darbecileri yargılıyacağız diyerek; aydınlar, gazeteciler ve emekçilerin cezaevlerine doldurulduğunu, Gezi olaylarında 2 metreden vurularak şehit edilen Ethem Sarısülük için üzülmeyen Tayyip Erdoğan'ın, bir mektuba televizyon ekranlarında sahte gözyaşı döktüğünü belirten Zenginobuz, Gezi'de olduğu gibi '' Tüm bunlara ' Yeter Artık ' demek için aday adayı oldum'' dedi.
Zenginobuz, iktidara giden yolun, yerelde kazanılacak zaferle olacağını düşündüğü için; doğup büyüdüğü ilçesinden aday adayı.
CHP Gaziemir adayının, üyelerle yapılacak önseçimle belirlenmesine taraf olan Bülent Zenginobuz, yoksular ve ezilenler başta olmak üzere, emeğiyle geçinenlerin ve engellilerin sorunlarına öncelik veren, kentin sosyal yaşamının düzenlenmesinde insanı merkeze koyan, katılımcı, demokratik, emek ve sosyal adalete saygılı, hizmette eşitliği ilke edinen, yapılan her işte halkın çıkarını gözeten bir belediyecilik yürüteceğini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.