Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günaydın o iki isimle ilgili konuştu!

Günaydın o iki isimle ilgili konuştu!

Geçtiğimiz günlerde 2 Eylül’le ilgili kesin ve net konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın,aday adaylığı başvurusunda bulunmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in durumu için, " Arkadaşlarımızla konuşuruz. Sorun yok. Kasıtlarının aday olmamaya yönelik olduğunu tahmin etmiyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 19:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Merkezinin aday adayı olmak isteyenlere yönelik açıkladığı başvuru tarihi sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla ismi Büyükşehir için geçen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in aday adaylığı için başvuruda bulunmaması ve topu Genel Merkeze atması gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde son başvuru tarihi olan 2 Eylül’le ilgili kesin ve net konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, “2 Eylül’e kadar başvurmayan hakkını kaybeder" demişti.

GÜNAYDIN: SORUN YOK
Kocaoğlu ve Soyer’in başvuruda bulunmaması sonrası gözler Ankara’ya çevrilirken Genel Merkezden ilk açıklama geldi. Günaydın , her iki başkanın başvuruda bulunmaması için Ege Postası’na “Kendi tercihleridir yapacak bir şey yok. Her ikisi de belediye başkanımız kendileriyle konuşurum. Sorun olacağını tahmin etmiyorum.Arkadaşlarımızla konuşuruz. Sorun yok. Kasıtlarının aday olmamaya yönelik olduğunu tahmin etmiyorum” açıklaması yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.