Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İkisi de hem aday, hem değil!

İkisi de hem aday, hem değil!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun twitter modasına en güçlü potansiyel rakiplerinden biri olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de uydu. Soyer mesajında 'nöbeti devralmaya hazır olduğunu' açıkladı.İsmi uzun süredir Büyükşehir için geçen ve araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde ön sıralarda çıkan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Genel Merkeze Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını teslim etti.

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 17:25
BÜNYAMİN DOBRUCALI / HABER SERVİSi - CHP'nin adaylık için belirlediği son başvuru tarihi olan 2 Eylül, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın iki güçlü potansiyel adayını pek de etkilememiş gözüküyor.  Gün içinde adaylığıyla ilgili değerlendirmesini sürenin bitim saatine 5 dakika kala 16.55'te resmi twitter hesabı üzerinden yapacağını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tam da belirttiği saatte üç ayrı tweetle mesajını verdi. adaylık için dosya vermeyen Kocaoğlu mesajlarında 'süreci yakından takip ettiğini' söylemekle yetindi.
İşte Kocaoğlu'nun attığı o tweetler...





"VE BAŞKAN KOCAOĞLU BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ....

TUNÇ SOYER'DEN SÜRPRİZ TWİTTER ATAĞI
İzmir siyasetinde tüm gözlerin Aziz Kocaoğlu'nun sosyal medya üzerinden yapacağı açıklamaya çevrildiği anlarda koltuğun en güçlü potansiyel adayları arasında gösterilen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den iki sürpriz tweet geldi. fuar açılışı için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla aynı uçakta yolculuk eden Soyer, verdiği fotoğrafla bir anda, 'Genel Merkez'in adayı Soyer m? tartışmalarına konu olmuştu. Soyer adaylık için tıpkı Kocaoğlu gibi harekete geçmezken sadece Büyükşehir değil, Seferihisar Başkanılı için de dosya teslim etmedi. Mesjlarında önce CHP'li bir başkan varken aday adaylığını kendime yakıştıramadım' diyen Soyer attığı ikinci tweetle açık açık koltuğa talip olduğu mesajını verdi.


İşte Soyer'in attığı otweetler...




TARTAN GENEL MERKEZE DOSYASINI TESLİM ETTİ

İsmi uzun süredir Büyükşehir için geçen ve araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerde ön sıralarda çıkan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Büyükşehir için yola çıktı. Tartan, haftasonu gittiği Ankara’da Genel Merkeze Büyükşehir aday adaylığı dosyasını teslim etti. Tartan, Konak Belediye Başkan aday adaylığı için bir başvuruda bulunmadı.

VEKİL GÜLER DE ADAY ADAYI

Kocaoğlu’na rakip olan diğer isimler ise İzmir Milletvekili Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a yakınlığı ile bilinen İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman ve Çeşmeli Diş Hekimi Cemal Zafer Gürbüz oldu. Bu üç isim de aday adaylığı dosyalarını İl Başkanlığı’na teslim etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.