Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan Büyükşehir için yola çıktı!

Tartan Büyükşehir için yola çıktı!

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan adaylığını kesinleştirdi. Tartan adaylık başvurusuyla ilgili süreci Konak Meclisi’nde anlattı

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 19:13
 İZMİR - Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı uzun zamandır telaffuz edilen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan dosyasını CHP Genel Merkezi’ne teslim ettiğini Eylül ayı meclis toplantısında açıkladı. Ben her şeyin hayırlısına bakarım diyen Tartan, aday gösterilene kadar hiçbir açıklama yapmayacağının altını çizdi.

‘’Dosyamı Teslim Ettim, Aziz Beye de Bilgisini Verdim’’

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ‘’Konak mı, Büyükşehir mi'’’ sorusunun cevabını Eylül ayı meclis toplantısında verdi. Dosyasını CHP genel merkezine verdiği öğrenilen Tartan, ‘’Başvurumu yaptım, aldığım terbiyeden dolayı adaylıklar kesinleşinceye kadar herhangi bir değerlendirmede bulunmayacağım. Ben adaylık başvurumu yaptım hayırlısı olsun, değer verdiğim 3-4 kişinin mezarlarına ziyaret ettim helallik aldım ve geldim. Bu saatten sonra da hiçbir şekilde hiçbir yorum yapmayacağım. Hakkımızda hayırlısı. Her şeyin hayırlısına bakarım, hayırlısıyla olur hayırlısı değilse olmaz. Aziz beyi de aradım kendisine bilgi verdim’’ şeklinde konuştu. Tartan’ın aday olmadan önce İhsan Alyanak, Hüseyin Göçer, Ahmet Piriştina ve Bülent Ecevit’in mezarını ziyaret ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.