Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6548
%0.06
Altın 2.914,190
%-0.25
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençlik Merkezi üyeleri huzurevini ziyaret etti

Gençlik Merkezi üyeleri huzurevini ziyaret etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri, Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.Gençlerin yerel ve evrensel sorunlara duyarlılığını artırılması amacıyla...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 11:40
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri, Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Gençlerin yerel ve evrensel sorunlara duyarlılığını artırılması amacıyla başlatılan ‘Gençlerin İyilik Ağacı Projesi’ kapsamında gençlik merkezi liderlerinden oluşan 20 öğrenci, ziyaret sırasında yaşlılara ebru yapmayı öğretti. Öğrenciler yaptıkları resimleri bu günün anısı olarak yaşlılara hediye etti.

Gençlik Merkezi liderlerinden Bilal Tan Tipi, Yakup Fırat, Tınay Akbulut tarafından gitarla birbirinden güzel şarkılar ve oyun havaları çalarak yaşlıları eğlendirdi.
Bu tür ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar, maddiyattan ziyade, manevi destek beklediklerini, her türlü ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını kaydetti.

Huzurevi Müdür Yardımcısı Ünzile Uzun Tülü, ziyaretlerinden dolayı gençlere teşekkür etti. Huzurevinde kimsesiz ve bakıma muhtaç 38’i kadın 105 kişinin kaldığını söyleyen Tülü, yaşlılara yönelik düzenli olarak müzik dersi, tiyatro eğitimi verildiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.