Dolar 33,9934
%-0.2
Euro 38,0346
%0.34
Altın 2.829,040
%0.93
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökkuşağı Eğitim Kurumları, basını iftarda ağırladı

Gökkuşağı Eğitim Kurumları, basını iftarda ağırladı

Gökkuşağı Eğitim Kurumları, basın mensuplarını iftarda ağırladı.Üftade Koleji'nde düzenlenen iftara, Gökkuşağı Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Balcı, Üftade Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Taşkıran, Körfez Dershaneleri...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 21:16
Gökkuşağı Eğitim Kurumları, basın mensuplarını iftarda ağırladı.

Üftade Koleji'nde düzenlenen iftara, Gökkuşağı Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Balcı, Üftade Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Taşkıran, Körfez Dershaneleri Uşak Genel Müdürü Serkan Korkmaz, Körfez Dershanesi Anafen Şube Müdürü Hasan Hüseyin İnal, Uşak’ta yayın yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.
İftar programına katılan davetlilere teşekkür eden Gökkuşağı Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Balcı, “Ramazan'ın başta ilimize ve ülkemize bütün insanlığımıza hayırlara vesile olmasını, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Başka zamanlarda devam eden ve artan olayların Ramazan ayı içerisinde azalması, huzurun Ramazan ayı içerisinde saklı olduğunu gösteriyor. Bu duruma sizler de şahit oluyorsunuzdur." dedi.

Basının, eğitimin sesi soluğu olduğunu söyleyen Üftade Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Taşkıran ise yaptığı konuşmada, "Sizleri ağırlamakta çok mutluluk duyuyoruz. Eğitim kurumları olarak biz sizleri eğitim kurumların sesi soluğu olarak görüyoruz." dedi.
Ülke yönetimdeki erklerden birinin de basın olduğunu söyleyen Taşkıran, "Basın yasama, yürütme ve yargı erklerinin doğru işleyişini denetleyen sivil inisiyatiftir. Bu şekilde bakıldığında basının, icra ettiği vazife halk adına sivil inisiyatif adına sorumluluğu üst seviyedir. Bu noktadan bakıldığında iyi ki basın var diyoruz. Sivil inisiyatif olarak hakları savunan basındır. Hata yaptığında hatayı düzeltmeyi sağlayanda basındır." şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının önemli bir konumda olduğunu söyleyen Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz da “Gökkuşağı Eğitim Kurumları'nın ikinci iftarında buluştuk. Bizler basın mensupları olarak çok önemli bir konumdayız. Sivil toplum örgütlerinin denetlenmesi, yapılan işlerin denetlenmesi, eksikliklerin kamuoyu ile paylaşılması noktasında üzerimize çok büyük görevler düşmektedir." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.